Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ !!!!! Ο ΚΑΡΑΜ ΑΝΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΡΟΔΕΣ!!!!!

"Αναστασία, αυτή η ιδέα σου αξίζει ίσα με 10 υστερομεταπτυχιακά. Θα τον σκίσουμε τον ψευτοσοσιαλίστα".
Αυτά τα λόγια είπε ο αρχηγός των αρχινονών, καθώς ανέβαινε στο πρωτοποριακό τρίτροχο τρακτέρ ΑΥΡΙΑΝΗΣ τεχνολογίας.
Το τρακτέρ επηδήχθηκε στη ΔΕΘ και ταξιδεύτηκε μέχρι και τη Καραμαριά. Στη μια λωρίδα ο Κάστας με σημαία τη πανέξυπνη Αναστασία και στην έναντι (που δεν φαίνεται) 223 δημοσιογράφοι κατά πόδας.
Από πλευράς αντικατασκοπίας, ο George Papandreou,είχε αποστείλει τον αμερικάνο φίλο και σύμβουλό του κ. Ντόναλτ Ντακ, ο οποίος μόλις αντίκρισε το σπάνιο συμβάν, θύμωσε κι αποφάσισε να παραγγείλει στη Μπόϊγκ, τρακτέρ δίτροχα 5ης γενιάς, με αποκλειστική κίνηση ΣΟΥΖΑ.
Όπως δήλωσε στη συνέντευξη σήμερα ο αποχωρισμένος μας Καραμ Ανλή Μπαμπά, τη τετελευταία στιγμή, κατάφερε να πείσει τους Ευρωπέους που δεν τον γουστάρουν πλέον ούτε ζωγραφιστό σε χαλκομανία, να εντάξει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Τρακτέρ Για Την Ανάπτυξη Στις 3 Ρόδες", 4.788.163 νέα τρίτροχα τρακτέρ, με υποπρογράμματα:
Α΄ Τρακτέρ για το σαλόνι αγροτικής κατοικίας,
Β΄ Τρακτέρ για τη Πλατέα του Χωριού,
Γ΄ Τρακτέρ για το χωράφι και επιτέλους,
Δ΄ Τρακτέρ για αγώνες εκτός δρόμου.
Όπως δήλωσε ο άσχετος και φευγάτος τριμηνίτης Υπουργός Εθνικής Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αυτός ο χοντρομαλάκας που έστειλε σε γριούλες κωδικό πρόσβασης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, για να συμπληρώσουν μηχανογραφικά έντυπα που δεν ήξεραν οι ανίκανοι που έχει μαζέψει στο Υπουργείο του για ψηφοθηρικούς λόγους, αυτός ο μαλάκας που λέει ότι σπούδασε τα οικονομικά στο πεζοδρόμιο της κιγκελαρίας του και δεν χρειάζεται πτυχίο.......
.....αυτός ο Μπίλντερμπεργκ λεσχάτος, που όταν στριμώχνεται μεταβάλεται σε απλό έμπορο σιδηρικών και ΛΟΥΚΕΤΩΝ (!!!!!), λέει ότι μετά από αυτό τα τρακτεροκίνημα, η οικονομία, την οποία έτσι κι αλλιώς την έχει πουλημένη κρυφά με κουπόνια, θα πάρει φτερά και χρειάζεται δύο χρόνια, για να εκπαιδεύσει 550.000 αγρότες, στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων και στην αυτοεκκαθάριση του φόρου, ώστε να χρησιμοποιεί το προσωπικό του υπουργείου, σε παραγωγικές προεκλογικές δραστηριότητες.
Στην άλλη μεριά του βόθρου, ο George Papandreou, είναι προσωρινά δεμένος χειροπόδαρα από τη μαμά Margaret, για να μη κάνει τίποτα, ώστε να αποφύγει λάθη του παρελθόντος και του ποδήλατου.
Πάντως είναι αλήθεια, ότι η ακροβασία του αποχωρισμένου μας Καραμανλή, συζητιέται πολύ σε όλα τα θαμένα πηγάδια της Άνω Πόλης, και δείχνει ότι ο βαρύγδουπος θα το παλέψει με νέες μαλακίες μέχρι τέλους.
Εμείς κάθε μέρα τον τιμούμε και του ευχόμαστε ολόψυχα, να πάει στα τσακίδια, για να διδάξει την επιτυχή κατάληξη της αποτυχίας του, στα Αμερικανάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου