Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

.....ΚΑΙ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!

"Κακοποιημένο παιδί - Η γυμνή αλήθεια" τιτλοφορείται το αφιέρωμα που θα διοργανώνεται στο "Αγγέλων Βήμα" από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.
Παρουσιάσεις, προσωπικές μαρτυρίες, εικόνες, μουσικές, ταινίες και θεατρικά αποσπάσματα από την παράσταση "Τα Ορφανά" του Λάιλ Κέσλερ, σε ένα ενιαίο σύνολο, θα ευαισθητοποιήσουν και θα ενημερώσουν, γιατί η συνεχής επισήμανση και η καταγγελία "σκληρών συμπεριφορών", όπως και η συνεχής υπόμνηση της θέσης του παιδιού στον κόσμο μας, σημαίνει καταρχήν πολιτισμός.
Στο ειδικό αυτό αφιέρωμα θα βοηθήσουν με την παρουσία τους, η Unicef, το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Συνήγορος του Πολίτη και καταξιωμένοι άνθρωποι της Πνευματικής και Πολιτικής ζωής της χώρας μας, όπως ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο Κώστα Γεωργουσόπουλος και άλλοι.
Ο συνθέτης Χρήστος Θεοδώρου και η ερμηνεύτρια Βικτωρία Ταγκούλη θα συμμετέχουν με ξεχωριστά τραγούδια και νανουρίσματα. Η κάθε βραδιά θα κλείνει με αποσπάσματα από την παράσταση της μαύρης κωμωδίας "Τα Ορφανά" του Λάιλ Κέσλερ, σε προσαρμογή Κοραή Διαμάντη με τους Παναγιώτη Μπρατάκο, Στέλιο Καλαιτζή, Κώστα Ανταλόπουλο. Το Ειδικό Αφιέρωμα συνοδεύεται από Έκθεση Φωτογραφίας και προβολές. 'Ωρα έναρξης: καθημερινά στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό, όμως συνιστάται τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο 210-5242211 και 13.
Συνέχεια ΕΔΩ...

1 σχόλιο:

  1. >>>>>>>>========>>>>>>>>
    ==== ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ====

    = ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ (&) ΕΣΥ !!! = ΚΚΕ

    _________ KKE______KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE KKE_________
    _________ KKE__KKE_________
    _________ KKE ___KKE_________
    _________ KKE_____KKE_________
    _________ KKE______KKE_________

    >>>>>>>>========>>>>>>>>
    ==== ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ====

    ΑπάντησηΔιαγραφή