Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: "ΝΑΙ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ"...!!!!!

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και μετά το διεθνές ξεβράκωμά του, για τον εκφασισμό στο αφαλιστικό, ο εγκάθετος του Τζέφρι και των ξένων οικονομικών συμφερόντων στο Υπουργείο Εργασίας, έκανε τη πιο θεαματική κωλοτούμπα της ζωής του και αναγκάσθηκε να παραδεχθεί, ότι τα εξωφρενικά σκληρά μέτρα που έλαβε η φασιστική κυβέρνηση του Τζέφρι Παπανδρέου, είναι δικής του έμπνευσης και δικές του προτάσεις.
Για να δικαιολογήσει, το πολιτικό κάθαρμα τα ψέματα που έλεγε επί μήνες, είπε ότι αυτό το έκανε, για να ....προλάβει το ΔΝΤ και την ΕΕ, για να μη .....τα προτείνουν αυτοί!!!!!!!
Και δεν ήταν μόνο αυτή η αθλιότητα. Είπε και για άλλες πολιτικοοικονομικές αλητείες που έρχονται από το ξένο και μαύρο κεφάλαιο, ισχυριζόμενος ότι και αυτά τα προτείνει η ....τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ).
ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ
Οι ειδικοί της τρόϊκας, έχουν αποβλακωθεί, γιατί δεν είχαν τέτοιες ακραίες προθέσεις, αλλά αφού μας δίνουν στο πιάτο, πέφτουν με τα μούτρα να μας ξεσκίσουν!!!!
Ρίξτε μια ματιά, να θυμηθείτε ότι τα έλεγα διαρκώς και αδιάκοπα για τον ψευτοσοσιαλιστή, πολιτικό υπάλληλο της πλουτοκρατίας:

ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΟΠΑΙΔΩΝ.....

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΕ - ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?????

Η ΖΩΗ ΔΙΑΡΚΕΙ 100 ΤΡΕΛΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΥΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 100, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου