Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Jewish Souvenirs: Ολοκαύτωμα Σε Διαδικτυακή Διατίμηση!!!!!

$$$$$ $$$$$ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Έλαβα το θέμα από το eBay, στο οποίο άνοξε μια νέα περιοχή δημοπρασίας. Τι πωλούν αναρωτιέστε; Αφορά στοιχεία από το ολοκαύτωμα.

OMG κεφάλια πρέπει να πέσουν για αυτό!
Υπάρχουν άνθρωποι που πωλούν είδη από το ολοκαύτωμα για το κέρδος, συμπεριλαμβανομένων των (ακαθάριστο! Και yuck!) Σαπουνιών του «λαού» για τις προβατίνες (για εξαγνισμό)!!!

Αυτό είναι, μια διαστροφή για αφρόλουτρο! ΚΑΙ εγώ θα χρειαστώ κάποια χλωρίνη του εγκεφάλου, για να μου σβήσει τις άσχημες εικόνες από το κεφάλι μου!!!"

Γι 'αυτό και αναμένουμε από την ADL, και από όλες τις εβραϊκές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, να βγουν να ξεσηκωθούν, σχετικά με αυτό αμέσως. Οργή, αγανάκτηση, οργή!!! Περιμένω να πέσουν κεφάλια, οι νόμοι που πρέπει να εφαρμοστούν, οι άνθρωποι που πρέπει να διψχθούν και να φυλακιστούν, και που να πέσουν στα τέσσερα, αυτοί που μας κατηγορούν και μας χαρακτηρίζουν ως "Αντισημίτες".

Oooops, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι μπορεί να συμβεί, επειδή είναι Εβραίοι αυτοί που κάνουν την πώληση!!! Στην πραγματικότητα, έχουν δημιουργήσει διάφορους «πλειστηριασμούς» σε δικτυακούς τόπους, περίπου όπως το eBay, δεν είναι κάτι λιγότερο, για παράδειγμα, όπως THIS είναι ένα από αυτά, για να "πουλήσουν τα εμπορεύματά τους". (Ρίξτε μια ματιά στις τιμές!). Και, κάνουν ένα μικρό καθαρό κέρδος, από τους Εβραίους συμπολίτες τους, από αυτούς που έχουν τέτοιους νεκρούς. Πολύ περισσότερο μετά από αυτό:
link Ένα ακμάζον εμπόριο αντικειμένων του Ολοκαυτώματος από τους πολλούς εκ των Εβραίων που σκοτώθηκαν από τους Ναζί, είναι προσβολή κατά των εβραϊκών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο (όχι πραγματικά!).

Οι πωλήσεις μέσω του Διαδικτύου, από τα κίτρινα αστέρια που οι Εβραίοι υποχρεώθηκαν να φορούν, κούκλες που ισχυρίζονται ότι κραατούσαν αγκαλιά τα παιδιά σε στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς, όπως και τα χαρτονομίσματα, που χρησιμοποιούσαν σε γκέτο στην Πολωνία, είναι μέρος της τελευταίας τρέλα, για τους συλλέκτες Militaria.


Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένα κατάστημα περιέργεια στο Μόντρεαλ του Καναδά, καταδικάστηκε από εβραϊκών οργανώσεων για την πώληση ένα σαπούνι που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκαν από το λίπος των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Τα μπεζ σαπούνια, χαραγμένα με έναν αγκυλωτό σταυρό, είχαν εμφανιστεί σε ένα γυάλινο κουτί με μια κάρτα που έγραφε «η Πολωνία του 1940».


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Αβραάμ Botines - ο ίδιος εβραϊκής καταγωγής - ισχυρίστηκε ότι το σαπούνι ήταν «φτιαγμένο από ανθρώπους ... το λίπος του λαού» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι σημαντικό να επιδεικνύει και να πουλά τα είδη αυτά για να «θυμάται το Ολοκαύτωμα» (Και για να αποκτήσει το κέρδος από αυτό!).

Η εβραϊκή ιστοσελίδα της μνήμης, με έδρα τις ΗΠΑ, είπε ότι συλλέγει από τη Γερμανία, την Πολωνία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προσφορές ααντικειμένων του Ολοκαυτώματος προς πώληση.

Αναφέρει: «Μέχρι τώρα δεν υπάρχει τόπος, όπου υπάρχουν διαφορετικά δείγματα που απευθυνθήκαμε να συγκεντρωθούν αντικείμενα, όπως κονκάρδες, περιβραχιόνια, στολές, patches, που φορέθηκαν κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα εβραϊκά γκέτο.

«Αν έχετε κάποια στοιχεία αυτής της περιόδου, παρακαλούμε να μην διστάσετε να μας στείλετε φωτογραφίες και περιγραφή των αντικειμένων που έχετε. (Έτσι μπορούμε να κάνουμε κάποιες χιλιάδες $$$$$$$$)


«Μια πολύ θλιβερή υπενθύμιση, για μια πολύ θλιβερή στιγμή, αλλά παρ' όλα, είναι αυτά ένα πραγματικό κομμάτι της εβραϊκής ιστορίας για να διδάξετε τα παιδιά σας ή είναι το κέρδος για τον άπληστο συλλέκτη αυτών των στοιχείων;;;.......... .......... ............ ..........
.....Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ irish4palestine
Ας θυμηθούμε μια άλλη περίπτωση, που ανεβάσαμμε τη
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010:

"ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΣΕ ΤΙΜΕΣ "ΜΠΙΤ-ΠΑΖΑΡ" ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ!!! Ναζιστικά σουβενίρς, προς πώληση στο ...Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου