Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ

Του Philip Giraldi, δημοσιευμένο στο Anti-War.com

Είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί κάποιος θα έπαιρνε στα σοβαρά τον εβραίο
Mort Zuckerman.
Ο
Zuckerman είναι ένας  "Νέο-Υόρκεζος"  Καναδός υπήκοος  αρρωστημένος υποστηρικτής του  Ισραήλ, ο οποίος εξοικονόμησε μια τεράστια περιουσία ακίνητων πριν αγοράσει τις εφημερίδες  Daily News και US News and World Report. 
Αφού τα ΄'κονόμησε, σήμερα μας "πασάρει" εαυτόν (ο εβραίος
Zuckerman) ως κορυφαίο δημοσιογράφο και πολιτικό σχολιαστή.
Ο
Zuckerman συχνά παρουσιάζεται στις  Αμερικανικές τηλεοράσεις (εβραϊκής ιδιοκτησίας βέβαια) προσποιούμενος τον ειδήμονα επί διεθνών θεμάτων και ιδίως εκείνων που έχουν να  κάνουν με Μέση Ανατολή και Ισραήλ,  αραδιάζοντας κάθε είδους προπαγάνδα  που πιθανότατα  συντάσσεται  από τους εβραίους του Τελ-Αβίβ ή στην Herzliya, όπου η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ έχει την έδρα της.
Του
Zuckerman το "αρθρο" ( http://www.usnews.com/opinion/mzuckerman/articles/2010/05/21/mort-zuckerman-israel-is-a-key-ally-and-deserves-us-support_print.html) για μια  διεθνή αρμονία είναι ένα  ουρανοκατέβατο  κομμάτι που δημοσίευσε που αλλού; στην φυλλάδα του,  US News & World Report με τίτλο:
«Το Ισραήλ είναι ένας βασικός σύμμαχος και αξίζει η υποστήριξη των ΗΠΑ»
Δηλαδή μια καραμπινάτη προπαγάνδα που επανειλημμένως προωθείται από κάθε είδος αμερικανό-εβραίου  στα ΜΜΕ προσπαθώντας να πείσουν τον μέσο Αμερικανό πολίτη  ότι οι σχέσεις με το Ισραήλ οπωσδήποτε ωφελεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να επαληθεύσω την διαβολικότητα του Zuckerman, πάντα ένα τέτοιο άρθρο/προπαγάνδα  βρίσκει διέξοδο και δημοσιευτεί στα γνωστά Αμερικανικά ΜΜΕ.
Καθώς ο
Zuckerman είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που σπούδασε  στο Harvard  School, πριν μετατρέψει εαυτόν σε μια μηχανή προπαγάνδας για το Ισραήλ, πρέπει να έμαθε ότι όλες οι λέξεις του Αγγλικού λεξιλογίου έχουν κάποια σημασία.  Αλλά η σημασία της λέξης "σύμμαχος" θα πρέπει να  «διέφυγε» από την ικανότητα του να ερμηνεύει τις έννοιες των λέξεων.  Το Ισραήλ δεν είναι τώρα και ούτε ποτέ  ήταν σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Επειδή ο
Zuckerman είναι και δικηγόρος  θα πρέπει να γνωρίζει ότι για να είναι κάποιος σύμμαχος με κάποιον άλλο, απαιτείται γραπτή συμφωνία που να διευκρινίζει τις προϋποθέσεις και την αμοιβαιότητα της συμμαχίας.
Το Ισραήλ ποτέ δεν υπήρξε σύμμαχος με οιανδήποτε χώρα, διότι αυτό θα το ανάγκαζε να περιορίσει τη επιθετική συμπεριφορά του,  και  που θα απαιτούσε διαβουλεύσεις με τους συμμάχους του, πριν επιτεθεί σε άλλα έθνη.
Άλλη μια απόδειξη (της μη συμμαχίας με κανένα κράτος) είναι ότι το Ισραηλινό καθεστώς δεν έχει προσδιορισμένα σύνορα, τα οποία επεκτείνει με εθνοκαθαρίσεις από τότε που ιδρύθηκε, το 1948.
Χωρίς προκαθορισμένα σύνορα λοιπόν, είναι αδύνατο να συμμετέχει το Ισραήλ σε συμμαχίες, επειδή οι συμμαχίες αυτές  είναι βασισμένες  έτσι ώστε η μία χώρα να ενίσχυση και υποστήριξη την άλλη, σε περίπτωση πόλεμου, της οποίας απειλείται η ανεξαρτησία της και εδαφική της ακεραιότητα. Δεδομένου ότι οι εβραίοι του  Ισραήλ προτίθενται να συνεχίσουν την διεύρυνση των συνόρων τους με γενοκτονίες, δείχνουν τέλεια ανικανότητα  να δεσμευτούν για μια συμμαχία με κανέναν και, στην πραγματικότητα, ηγνόησαν διάφορες προσφορές από την Ουάσιγκτον για να εισέλθουν σε ένα είδος επίσημης συμφωνίας.
Το άρθρο του εβραίου
  Zuckerman  δείχνει απατεωνιά  σχεδόν αμέσως με τις πρώτες του λέξεις  στην πρώτη παράγραφο, όπου ο αναγνώστης πληροφορείται ότι "οι Ισραηλινοί έχουν συμφωνήσει  επί της βασικής αρχής. [Δηλ. ενός Παλαιστινιακού Κράτους]
Ο εβραίος
Zuckerman βολεύεται να προπαγανδίζει εναντίον της πραγματικότητας  ότι δηλ. οι εβραίοι του Ισραήλ προβάλουν ότι εξευτιλισμένη δικαιολογία ημπορούν να ξεστομίσουν για  κάθε ενέργεια προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός Παλαιστινιακού κράτους, διότι αυτό θα τους αναγκάσει να σταματήσουν τον αποικισμό της Δυτικής Όχθης και της Ιερουσαλήμ που με θράσος συνεχίζουν μέχρι σήμερα.
Προχωράει ο θρασύς εβραίος στην συνέχεια αφήνοντας πολύ "μελάνι σουπιάς" όπου κάποιος διαβάζει (στα γραφομενά του) ότι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να «κάνουν  ό, τι οι και Ισραηλινοί έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες, οι οποίοι έχουν δηλώσει ... ότι και οι δύο πλευρές ισχυρίζονται ότι έχουν νόμιμη κυριαρχία  του εδάφους της Παλαιστίνης,» και ότι η «Παλαιστινιακή ηγεσία καθ όλην την διάρκειαν αδυνατούν να συνεισφέρουν σε μια δίκαια λύση για ειρήνη",  και επίσης ότι οι Παλαιστίνιοι δεν είναι έτοιμοι να ζήσουν ειρηνικά  με ένα ισραηλινό κράτος κατά μήκος των συνόρων τους.
Συνεχίζοντας ο Ζουκερμαν μας λεει ότι  οι Παλαιστίνιοι, επίσης, «χτυπούν στα τύμπανα του μίσους» (σημ. μεταφρ: προσφιλής φράση των απανταχού εβραίων και δη των ελληνόφωνων στα διάφορα Ιστολόγια ) και μόνο οι Ισραηλινοί εγγυώνται θρησκευτικές ελευθερίές στην Ιερουσαλήμ. (σημ. μεταφρ. Για ποιους δεν μας λεει ο οβριός). Χωρίς να γίνομαι πολύ επικριτικός, είναι ασφαλές να σημειώσω  ότι τα  πάντα που γράφει ο εβραίος
Zuckerman  λασπολογώντας εναντίον  των Παλαιστινίων μπορεί εύκολα να αμφισβητηθούν και θα πρέπει να αμφισβητηθούν.
Ο εβραίο-
Zuckerman εγκαινιάζει στη συνέχεια μια από τις «κύριες τακτικές τους» την τακτική της κλάψας, ότι δηλ. το μικρούλικο και αθώο Ισραήλ, είναι πάντα πρόθυμο να αναλάβει κινδύνους και να κάνη αυτό που είναι σωστό για την ειρήνη, αλλά πάντα προδίδεται από την Ουάσιγκτον.
Και σαν εβραϊκά ύαινα ο
Zuckerman αποφαίνεται ότι οι εβραίοι του Ισραήλ έχουν το δικαίωμα να έχουν υπό κατοχήν  τη Δυτική Όχθη, γιατί αν δεν το κάνουν (οι εβραίοι)  θα είναι εντελώς «ανασφαλείς και ευάλωτοι » κατά της  τρομοκρατίας των Αράβων πάντα.
Παρέχει επίσης μια αγιογραφία του Νετανιάχου, ο οποίος φαίνεται ότι μιλάει «σοβαρά για την πραγματοποίηση της ειρήνης» και έχει κάνει πολλά καλά πράγματα για τους Παλαιστινίους αλλά δεν του το αναγνωρίσουν για αυτά τα καλά (εκτός από τον εβραίο 
Zuckerman φυσικά). 


Ο Νετανιαχου  φέρεται επίσης να είναι «ανησυχητικά» υποβιβασμένος από τον Λευκό Οίκο. (Πάντα κατά τον Ζουκερμαν).
Σύμφωνα με το εβραίο
Zuckerman λοιπόν που μας εξηγεί , ότι ο Νετανιάχου και το Ισραήλ «δεν ευθύνονται για τα προβλήματα στη Μέση Ανατολή», ούτως  μαθαίνουμε  ότι "οι  Ισλαμιστές δεν είναι οι εχθροί της Αμερικής, λόγω του Ισραήλ". (Σημ. Μεταφρ: Εδώ βλέπουμε σβουνιά με την σέσουλα απ τον εβραίο).
 «Πολεμούν την  Αμερική, γιατί βλέπουν την κοινωνία της  Δύσης ... ως ασυμβίβαστη με τις δικές τους πεποιθήσεις» , μας καθοδηγεί ο εβραίος.
Ναι, μην γελάτε, αυτή είναι η νέα έκδοση του οβριού Ζουκερμαν. Ότι μας μισούν (ΗΠΑ) για τις ελευθερίες μας και γατί είμαστε ομορφότεροι απ' αυτούς. Εξ άλλου το γράφουν και τα αυτοκόλλητα στους προφυλακτήρας των αυτοκινήτων μας.
Η
  κτηνωδία των εβραίων του Ισραήλ προς τους υπό κατοχή Παλαιστινιακούς, Συριακούς  και Λιβανικούς  πληθυσμούς, δεν έχει τίποτα να κάνη με την συμπεριφορά των Αράβων εναντίον των ΗΠΑ μας «διαβεβαιώνει» ο «τετραπέρατος» εβραίος Ζουκερμαν και που την κτηνωδία αυτή την βλέπει στην τηλεόραση κάθε βράδυ όλος ο Κόσμος, εκτός των ΗΠΑ.
Αφού μας διαβεβαιώνει με σιγουριά για το ποιος φέρει την απόλυτη ευθύνη για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού  και την υπόλοιπη σφαγή στην Μέση Ανατολή, ο 
Zuckerman καταλήγει σε άλλο ένα  επιχείρημα  και είναι σίγουρος ότι θα σύντριψη κάθε αντίδραση. "Το Ισραήλ είναι σύμμαχος  που έχει πληρώσει πολύ περισσότερα απ' ότι χρωστάει" αναφωνεί ο θρασύδειλος εβραίος.
Ο πολύς
Zuckerman ισχυρίζεται ότι εβδομήντα τοις εκατό της στρατιωτικής βοήθειας της Ουάσιγκτον προς τους εβραίους του Ισραήλ, που σήμερα ξεπερνά τα  $ 3 δις ευρώ ετησίως, χρησιμοποιούνται για να αγοραστή  εξοπλισμός που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, «προσφέροντας έτσι χιλιάδες θέσεις εργασίας» και υποστηρίζουν την  Lockheed και άλλες αμυντικές βιομηχανίες που αγωνίζονται να μην χρεοκοπήσουν. (Σημ. Μεταφρ: Μας προκύπτει και αγαθοεργά σκεπτόμενος ο άθλιος εβραίος).
Και οι Ισραηλινοί δεν παρέχουν μόνο  «πρόσβαση στην Ερυθρά Θάλασσα», αλλά επίσης επιτρέπουν στις δυνάμεις των ΗΠΑ να αποθηκεύσουν τον εξοπλισμό τους στο Ισραήλ για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Επιπλέον, το Ισραήλ  «εργάζεται από κοινού» και «έχει συνεργασία» με τις ΗΠΑ για την προστασία του στρατού  της σε όλη την Μέση Ανατολή.
Μην ξεχάσουμε βεβαίως να υπενθυμίσουμε στους Αμερικάνους ότι το Τελ- Αβιβ προμηθεύει την Ουάσινγκτον με όλο αυτόν τον «πακτωλό πληροφοριών» για τους αναρίθμητους Άραβες τρομοκράτες στην ευρύτερη περιοχή.
 Τα "υγρά όνειρα" των εβραίων είναι, το να θέλουν να συλλέγουν και να προωθούν «πληροφορίες» στους Αμερικάνους εναντίον εκείνων που αχούν υπό κατοχή και βομβαρδίζουν ανηλεώς και αδιακρίτως επί ημερήσιας διάταξης. Αυτό φαίνεται να «διαφεύγει» από τον παμπόνηρο Ζουκερμαν.
Και σε αυτούς (τους Αμερικανούς) που υποστηρίζουν ότι σπαταλώνται ακαταλόγιστα δισεκατομμύρια δολάρια του αμερικανού φορολογούμενου (την στιγμή που ο μέσος Αμερικανός χάνει το σπίτι του) για να σταλεί Αμερικανικός στρατιωτικός εξοπλισμός στο Ισραήλ εν μέσω μιας τεραστίας  οικονομικής κρίσης και ότι ή αμέριστη υποστήριξη της Ουάσιγκτον για τους εβραίους του Ισραήλ  είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το πρόβλημα σε όλο τον κόσμο, ο
Zuckerman  μας καθοδηγεί στην τελευταία του προβοκάτσια της ημέρας.
   «Το Ισραήλ έχει μια ιδιαίτερη τοποθεσία στην Μέση Ανατολή» μας λεει ο Ζουκερμαν, που επίσης μας τονίζει ότι «κάποιος» αναλυτής περιέγραψε το Ισραήλ ως «στρατηγικό αεροπλανοφόρο »  (για τις ΗΠΑ)
Λοιπόν,
Mort Zuckerman έχει ασφαλώς το δικαίωμα για τη γνώμη τη δική του και υποθέτω ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΕ που κατέχει για την εξάπλωση της προπαγάνδας υπέρ των εβραίων του Ισραήλ γνωστή και ως "hasbara", αλλά η αντίληψη ότι το Ισραήλ είναι ένα είδος «στρατηγικού συμμάχου»  για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τελείως ανοησία, και ένα προκατασκευασμένο ψέμμα.
Πρόσφατα, ο Τσας
Freeman έχει πεί ( http://mondoweiss.net/2010/04/freeman-israel-is-useless-to-us-power-projection.html ) ότι το Ισραήλ είναι τελείως άχρηστο για να συμβάλλει  στης αμερικανική ισχύ.  Οι ΗΠΑ έχουν πολλές στρατιωτικές βάσεις σε αραβικές χώρες, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στρατιωτική βάση στο Ισραήλ.
Είναι αυταπόδεικτο ότι η τεράστια στρατιωτική ισχύς των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Ερυθράς Θάλασσας ξεπερνά κατά πολύ δεν μπορεί να συγκριθεί με τον εβραϊκό στρατό.
Το Ισραήλ δεν υπήρξε ποτέ ένας στρατηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ  αλλά πάντα είναι ένα βάρος στην πλάτη τους, κάτι σαν επιδημία.
Ακόμη και τα αποθέματα του εξοπλισμού των ΗΠΑ στο Ισραήλ είναι μια τυπική ένδειξης της υποστήριξης προς τους εβραίους του Ισραήλ οι οποίοι πρέπει να ευχαριστούν το εβραιόδουλο αμερικανικό Κογκρέσο που παρανόμως τους τα  παρεχώρησε  εκεί για να τα χρησιμοποιήσουν για ιδική τους χρήση "σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης", αλλά ρίχνοντας στάχτη στα μάτια να φαίνεται  ότι είναι για τις χρήση των αμερικανικών δυνάμεων.
Το αμερικανικό στρατιωτικό υλικό, στην πραγματικότητα, λεηλατείται τακτικότατα από τους εβραίους, οι οποίοι κλέβοντας σημαντικά ανταλλακτικά εγκαταλείπουνε τα υπόλοιπα τα οποία θα είναι σχεδόν άχρηστα στους Αμερικανούς αν και όταν θελήσουν να τα χρησιμοποιήσουν.  
Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Το Ισραήλ πάντα υπολογίζει  πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τους προδότες της  Ουάσιγκτον στην προώθηση των στόχων του, δίχως να υπολογίζει το συμφέρον του Αμερικανικού Λαού. Το 1967 οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν το αμερικανικό πλοίο
USS Liberty στα διεθνή ύδατα με την πρόθεση της βύθισης του πλοίου και τη θανάτωση όλου του πληρώματος. Κατά τη διάρκεια του πρώτου Πολέμου του Κόλπου (1991) το Ισραήλ  έπρεπε να υπερασπιστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με τον Ψυχρό Πόλεμο το Ισραήλ κατασκόπευε επιθετικά τις ΗΠΑ, και πούλαγε τα μυστικά τους  στους Σοβιετικούς και στους Κινέζους. 
Ο ελεεινός εβραίος
Zuckerman διαδίδει στις ΗΠΑ την Ισραηλινή προπαγάνδα (δηλ. των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ) προσπαθώντας να αποδείξει ότι στην Μέση Ανατολή οι εβραίοι είναι οι καλοί και άγιοι και όλοι οι άλλοι είναι τρομοκράτες.
Αυτό θα το διαβεβαιώσει οποιοσδήποτε υπάλληλος μυστικών υπηρεσιών που βλέπουν τα έγγραφα ερχόμενα απ το Ισραήλ.
Το Ισραήλ ως ένας βασικός σύμμαχος για ασφάλεια και ειρήνη;
Ας γελάσουμε.
Το Ισραήλ  ένα "στρατηγικό αεροπλανοφόρο" για τους Αμερικανούς στην Μέση Ανατολή;
Ας ξαναγελάσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου