Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ - ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ, ΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ και Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΗΤΩ!!!

Ο πρώτος κύκλος του εγκλήματος ολοκληρώνεται.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η κυβέρνηση Παπανδρέου αταλάντευτη και χωρίς να φροντίζει να τηρεί ούτε καν τα προσχήματα, με την κατακρήμνιση του ασφαλιστικού και την επιβολή του διαμελισμού της χώρας μέσα από τον επικοινωνιακά ψευδεπίγραφο Καλλικράτη, ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του συμβολαίου που ανέλαβε να υλοποιήσει φροντίζοντας να τηρήσει πιστά τις εντολές των υπερεθνικών πατρώνων της.

Η επόμενη μέρα θα βρει τον Ελληνισμό αλυσοδεμένο, μέσα από ένα πλέγμα θεσμών, νομοθετημάτων, φανερών και μυστικών συμφωνιών που θα υποθηκεύουν το μέλλον του και την ίδια του την πατρίδα.

Το να καταψηφίζεις αυτά τα οποία οι συγκυριακές πλειοψηφίες έχουν έτσι κι αλλιώς εξασφαλισμένη τη δυνατότητα να προωθούν δε συνιστά αντιπολίτευση.

Το να διαδηλώνεις απλά την αντίθεσή σου διπλο-τριπλοκαταγγέλοντας τα εφαρμοζόμενα, δε συνιστά από μόνο του αποτελεσματική πολιτική δράση.

Θεαματικές φωνές αντίστασης από το εσωτερικό αυτής της κυβέρνησης δεν υπήρξαν…
Το θέατρο του αποπροσανατολισμού είχε την τιμητική του ακόμα και στην προκλητική κακογουστιά όπως αυτή του ανεκδιήγητου Λοβέρδου…

Τώρα στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν οι κατά συνθήκη ανθρωποθυσίες προκειμένου να περισώσουν ένα πολιτικό σύστημα χρεοκοπημένο και βρώμικο, ενώ ταυτόχρονα τρέμουν (αυτοί όχι οι πατρώνες τους) το εύρος του ντόμινο των αποκαλύψεων που είναι πιθανό να επακολουθήσει.

Επιχειρούν να περισώσουν με ελάχιστα θυσιασμένα κουφάρια το ίδιο το κουφάρι του πολιτικού συστήματος.

Το σύνθημα για τα μελλούμενα το έριξε ο …«υπεράνω» Απόστολός Κακλαμάνης που αρνήθηκε να τον ταυτίζουν με καμιά εικοσαριά «κακούς» συναδέλφους του.

Δεν είναι καμιά εικοσαριά οι «κακοί» Απόστολε.

Είναι το ίδιο κακοί κι εκείνοι που τους ανέχτηκαν…
Εκείνοι που ήξεραν και δε μιλούσαν…
Εκείνοι που ανέχθηκαν…
Όλοι εκείνοι που δεν τόλμησαν…
Είναι το ίδιο κακοί όλοι εκείνοι που ενσωματώθηκαν και επιχείρησαν να χτίσουν ακόμα και το «υπεράνω» προφίλ τους, μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα που όφειλαν να ανατρέψουν και όχι να το ανεχθούν και να συνυπάρξουν σ αυτό.

Συνένοχοι είναι και όλοι εκείνοι που εξάντλησαν την αντίθεσή τους στην πολιτική αντιπαράθεση θέσεων και πρακτικών. Και είναι συνένοχοι γιατί ανέχθηκαν από το πολιτικό σύστημα να τους χρησιμοποιεί ως άλλοθι που θα νομιμοποιεί την εδραίωση και τη διαιώνισή του.

Είναι συνένοχοι όλοι εκείνοι που αρνούνται να ενθαρρύνουν τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους, να μπουν μέσα στο κοινοβούλιο και να το αδειάσουν από τη σαβούρα που το μετέτρεψε σε άσυλο ανομίας, παραπολιτικής και νομιμοποίησης του εθνικού ξεπουλήματος.

Είναι όλοι εκείνοι που δεν ενθάρρυναν το λαό και τους εργαζόμενους να προβούν σε μια εκτεταμένη επιχείρηση «απολύμανσης» του ελληνικού κοινοβουλίου από τη σαπίλα που του τρώει τα σωθικά.

Όλοι εκείνοι που με την πρακτική, την ανοχή αλλά και την ατολμία τους, δε συνέβαλαν ώστε να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος αυτού του κοινοβουλίου ως σύμβολο της δημοκρατίας, και να πάψει να αποτελεί πλέον σύμβολο της διαφθοράς, πλυντήριο του ενδοτισμού, και καθαρτήριο πρακτικών και πολιτικών επιλογών που στην ουσία καταργούν στην πράξη την ίδια την υπόσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι συνένοχοι όλοι εκείνοι που δεν ενεθάρρυναν τον πολιτικό ακτιβισμό του λαού και των εργαζομένων, για να αποκαθάρει τους θεσμούς και να προσδιορίσει ένα διαφορετικό στίγμα κι ένα διαφορετικό αξιακό σύστημα θεσμοθέτησης.

Είστε συνένοχοι όλοι εσείς που καμώνεστε πως αντιπολιτεύεστε τα καρκινώματα στο ίδιο σας το σώμα και επιμένετε στο θεατρινισμό του ΠΑΣΟΚικού «πατριωτισμού» που νομιμοποιεί τον ενδοτισμό της πολιτικής σας ηγεσίας.

Είναι συνένοχοι όλοι αυτοί που εξαντλούν την αντιπολιτευτική τους παρουσία πετροβολώντας την έξαρση των πολιτικών εκτρωμάτων, αφήνοντας επιμελώς στο απυρόβλητο την πολιτική Λερναία Ύδρα που τα γεννά.

Είναι συνένοχοι όλοι αυτοί που δεν τολμούν να κοιτάξουν αυτό το λαό στα μάτια και στην ψυχή του και αρνούνται να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτησή του σε αποτελεσματικό κίνημα παραδειγματικής ανατροπής και ανελέητης τιμωρίας.

Οι περισσότεροι από σας είναι φανερό πως επιλέξατε την τακτική του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», αλλά αυτό το έργο δε θα σας βγει.

Η λαϊκή οργή και η αγανάκτηση που σιγοβράζει θα ξεσπάσει με τρόπο εκρηκτικό όσο τη συμπιέζουν οι συμπληγάδες του αποπροσανατολισμού και της ανώδυνης εκτόνωσης.
Η εξέγερση θα είναι αυθόρμητη… θα είναι καθολική… θα είναι ανεξέλεγκτη…
Κι αλλοίμονο σε κείνον που θα τολμήσει κατόπιν εορτής να επιχειρήσει να τη χαλιναγωγήσει.

Είστε όλοι συνυπεύθυνοι και…
Ο σώζων εαυτόν ΔΕΝ ΘΑ σωθήτω…
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου