Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ??? ΕΜΕΙΣ ΠΑ.ΜΕ. ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ!!!!


Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για «29 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου» μιλάει το διαδικτυακό Defence Net και συνεχίζει αποκαλύπτοντας: «Η τουρκική Αεροπορία σε

επίδειξη δύναμης λίγο πριν την έλευση Ερντογάν. Το τουρκικό «κρεσέντο» των παραβάσεων και παραβιάσεων συνεχίστηκε αμείωτο και σήμερα, με την Τουρκία να προχωρά σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη δύναμης στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, επιβάλλοντας δια της ισχύος των όπλων της de facto καταστάσεις διχοτόμησης στο Αιγαίο και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να παραμένει απλώς παρατηρητής, όλα αυτά λίγες ώρες πριν την έλευση του τούρκου πρωθυπουργού και της συνοδείας του με την «αυτοκρατορική» περιβολή.

Έτσι σήμερα (13/5/10) 4 σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενοι από συνολικά 25 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 9 ήταν μεμονωμένα (2 CN-235 και εφτά ελικοπτέρων) προχώρησαν σε 18 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 29 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Εμπλοκές δεν σημειώθηκαν καθώς δεν υπήρξαν αναχαιτίσεις».

Το Defence Net, αποκαλύπτει δηλαδή με τις παραπάνω αδρές γραμμές, αυτά που τα μεγάλα ΜΜΕ, δεν ανέφεραν στις ειδήσεις τους ως όφειλαν, για να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό. Αντί αυτού, επιδίδονται σε συστηματική συγκάλυψη της ακατάπαυστης τουρκικής επιθετικότητας, προσπαθώντας παράλληλα να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας, για τους Οθωμανούς «που έρχονται να μας σώσουν».

Η πραγματικότητα αυτή, επιβεβαιώνει την βασική αρχή του Πατριωτικού Μετώπου, πως αν ο Ελληνικός Λαός δεν πάρει την τύχη του στα χέρια του, η συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΜΜΕ, θα οδηγήσει την Πατρίδα μας και τον Λαό, στις σκοτεινότερες περιόδους από την μεταπολίτευση και εντεύθεν. Επειδή λοιπόν, αυτό που μας απομένει είναι η φωνή μας, καλούμε για μια ακόμη φορά, όλους τους πολίτες, κρατώντας τις ελληνικές και μόνον τις ελληνικές σημαίες, να πυκνώσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που θα γίνει εναντίον της έλευσης των νεοθωμανών, την Παρασκευή 14 Μαίου στις 7μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

====================================

Οι φωτογελοιογραφίες είναι αποκλειστικής ευθύνης του ΜπαρμπαΝίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου