Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΞΑΝΑ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΙΣ ΗΠΑ

Μις ΗΠΑ η Rima Fakih: Μωρό της Χεζμπολάχ (???) ή απλά ένα κορίτσι σε ένα μπικίνι;

Για να κερδίσει τον τίτλο της Μις ΗΠΑ, η Rima Fakih παρέλασε σε ένα στάδιο του Λας Βέγκας, μέσα σε ένα πολύ μικροσκοπικό μπικίνι. Παρά λίγο να γνωρίσει τη καταστροφή, ό
ταν μπέρδεψε τα ποδιά της, και λίγο έλειψε να σκοντάψει στην glittery άσπρη εσθήτα του βραδινού φορέματός της. Τέλος, είπε στους κριτές, ότι η ασφάλιση υγείας θα πρέπει να καλύπτει τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων.

Η Fakih, μια 24-χ
ρονη από αραβο-αμερικανική οικογένεια, η οποία κατάγεται από τον Λίβανο, δεν έχει σχεδόν τίποτα το κοινό με τους θρησκευόμενους ζηλωτές που εμπνέονται από το μαχητικό Ισλάμ. Ωστόσο, η τιάρα (στέμμα) μόλις είχε έρθει, και ενώ ξεκουραζόταν στις σκούρες κοτσίδες της, τη Κυριακή το βράδυ, τότε η ακραία πτέρυγα της δεξιάς στη μπλογκόσφαιρα, άρχισε τα χτυπήματα.

Η Debbie Schlüssel, μια συντηρητική blogger, η οποία κατηγορεί, ότι η Fakih ήταν μια ριζοσπαστική μουσουλμάνα, γιατί συσχετίζει το όνομα της οικογένειάς της με κάποιους υπαλλήλους της Χεζμπολάχ, της μαχητικής ομάδας των Λιβανέζων σιιτών μουσουλμάνων.

Η εβραϊκή Defense Force στο Internet, μια εθνικιστική Ισραηλινή ιστοσελίδα, ανακήρυξε την εκλογή σαν "μια μαύρη μέρα για την Αμερική".

Ο Daniel Pipes, ένας ειλικρινής νεοσυντηρητικός συγγραφέας (Εβραίος) και πρώην σύμβουλος στην προεδρική εκστρατεία του Rudy Giuliani, αυτοβούλως αναρωτήθηκε, για το ότι «αυτό που προκαλεί έκπληξη, είναι η συχνότητα που οι μουσουλμάνοι κερδίζουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς» -αυτός ανάφερε ότι έχει πέντε παραδείγματα σε τρεις χώρες από το 2005- και πρότεινε ότι ο Donald Trump, ιδιοκτήτης (διοργανωτής) των καλλιστείων για την Μις ΗΠΑ, πρέπει ν
α έχει υποκύψει θετικά σε πιέσεις.

Άραβες ηγέτες της κοινότητας
του Dearborn Mich, στη γενέτειρά της Fakih, έχουν χαιρετήσει την νίκη της, ως ένδειξη της πολυμορφίας του πολιτισμού τους. Για όλα τα στερεότυπα, περί της δουλικότητας των Αράβων γυναικών, λέγονται για να παγιδεύουν μια βαθιά συντηρητική κοινωνία, της οποίας (όμως) η Fakih είναι επιφανές μέλους, σχολίαζαν παράλληλα τις ξανθιές, γαλανομάτες διαγωνιζόμενες από την Οκλαχόμα και το Κολοράντο και φαινόταν να επικροτεί αυτά που ο Imad Χαμάντ, ο διευθυντής της Αμερικανο-Αραβικής Επιτροπής για τη καταπολέμηση των διακρίσεων στο Dearborn, που δήλωσε, ότι αυτό ανταποκρίνεται «με τον πλούτο της Αμερικής".

Παρ' όλα αυτά, από την Δευτέρα το απόγευμα η "Rima fakih της Χεζμπολάχ", είχε γίνει ένα προτεινόμενο θέμα αναζήτησης στο Google.

Ο Magnus Ranstorp, ένας Σουηδός πολιτικός επιστήμονας και ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο για την Χεζμπολάχ - που στα Αραβικά σημαίνει το "Κόμμα του Θεού» - είπε ότι ήταν «γελοίο» να δείχνουν ότι η Fakih, της οποίας η οικογένεια συμπεριλαμβάνει χριστιανούς και μουσουλμάνους, συμπαθεί την Χεζμπολάχ.

Με χαμηλά κομμένο το φόρεμά της και κόσμημα -επιστρωμένο βραχιόλι- για να μην αναφέρουμε το μικροσκοπικό μπικίνι, "θα τη λιθοβολούσαν αν έδειχνε (την εμφάνισή της) σε καμία από τις γειτονιές της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό," τη Λιβανική πρωτεύουσα, είπε ο Ranstorp.

Εάν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία για αυτό, θα την είχαν διαγράψει τη Δευτέρα, όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες του χορού της Fakih σε ένα διαγωνισμό stripper - που της τοποθετούσαν δολάρια και γέμιζαν το στενό (σουτιέν) -που τοποθετούσαν πάνω της- για έναν λογαριασμό, ως μέρος προγράμματος ενός ραδιοφωνικού σταθμού, που προώθησε το 2007 στο Ντιτρόιτ.

Η Fakih κέρδισε το διαγωνισμό, σύμφωνα με τη ραδιοφωνική εκπομπή
«Mojo το πρωί», και πήρε τα βραβεία σπίτι της, στα οποία συμπεριλαμβάνονται κοσμήματα, δωροεπιταγές, παιχνίδια ενηλίκων και "πόλος stripper για οικιακή χρήση".

Ακόμη και η αποκάλυψη της αλήθειας όμως, δεν αρκούσε για να αποτρέψει την Schlüssel, της οποίας η βιογραφία στο debbieschlussel.com λέει, ότι είναι κάτοχος του νόμου και βαθμούς των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, και ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έγραψε μια ανάρτηση με τίτλο «883254
Λόγοι
για να μη φάει στα Μουσουλμανικά καταστήματα -Owned falafel».

Η Fakih απλώς εξασκείται στην "εξαπάτηση των απίστων για τις επόμενες δικαιολογίες του Ισλάμ / τζιχάντ", έγραψε η Schlüssel τη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: MC CLATCHY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου