Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Autonomia EXPO: Πληροφοριες για τη πρόσβαση στην Έκθεση, όσων Ατόμων Με Αναπηρία χρησιμοποιήσουν το Μετρό

Φίλοι και φίλες,
την επόμενη Παρασκευή 28 Μαΐου η Autonomia EXPO
http://www.autonomiaexpo.org/ ανοίγει την πόρτα της και θα μείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 30 Μαΐου και γι' αυτό σας στέλνω αυτό το e-mail για να σας ενημερώσω για μια βασική εκκρεμότητα:
Δυστυχώς το μετρό δεν έχει φτάσει έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και γι' αυτό η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου γίνεται από το σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος.

Έξω από το ασανσέρ στο σταθμό Άγιος Αντώνιος, επάνω στην πλατεία, θα υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα προσπελάσιμο αυτοκίνητο για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν βαριά ηλεκτροκίνητα καθίσματα και σκούτερ.
Συνολικά 5 προσπελάσιμα αυτοκίνητα θα εκτελούν τις μεταφορές από το σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και αντιστρόφως, οπότε και δεν θα υπάρχει πρόβλημα και ταλαιπωρία.
Εννοείται πως τα προσπελάσιμα αυτοκίνητα που θα κάνουν αυτές τις μεταφορές είναι προσπελάσιμα :-) και όχι σαν κάποια προσπελάσιμα αυτοκίνητα που ωστόσο δεν είναι προσπελάσιμα :-)

Η απόσταση από το σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου είναι περίπου 1500 μέτρα.
Αυτή η απόσταση εξυπηρετείται και από προσπελάσιμα αστικά λεωφορεία των οποίων προσπελασιμότητα έχει δοκιμαστεί.
Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση στην Autonomia EXPO στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=585

Από το 2009 μας είχαν διαβεβαιώσει πως το μετρό θα βρίσκεται έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου , αλλά δυστυχώς οι διαβεβαιώσεις ήταν κενές περιεχομένου. Αρχικά περιμέναμε το μετρό να έρθει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το Σεπτέμβρη του 2009. Ύστερα ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται το Δεκέμβριο του 2009. Αμέσως μετά διαβάσαμε στις εφημερίδες πως θα βρίσκεται τον Φεβρουάριο 2010. Σε λιγότερο από δεκαπέντε μέρες πληροφορηθήκαμε πως θα βρίσκεται έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου τον Απρίλιο του 2010 και αμέσως μετά στο καπάκι γράφτηκε στον τύπο πως θα βρίσκεται τις πρώτες ημέρες του Μαΐου του 2010.
Όμως τίποτα απ' όλα αυτά δεν συνέβη.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ να στείλετε αυτό το e-mail όπου μπορείτε ώστε να ενημερωθούν όλοι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν βαριά αναπηρικά καθίσματα και γι' αυτό χρησιμοποιούν το μετρό.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ,

Νίκος Βουλγαρόπουλος,
admin@disabled.gr
http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου