Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ" ΦΙΛΟΙ - ΜΗ ΜΠΛΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

Τελευταία παρατηρώ έξαρση σε λήψη θεμάτων από αναγνώστες και "αναγνώστες".
Τον περασμένο μήνα είχα δύο μικροπαρεξηγήσεις.
Σήμερα εγγράφως, αρνήθηκα να αναρτήσω δύο "καλά θέματα" και εξήγησα στους νέους αποστολείς, τους κινδύνους παρεξήγησης που έχουν κάποιες αναρτήσεις που προέρχονται από αναγνώστες, όταν στέλνονται τα ίδια θέματα παντού, ανορθόδοξα, με ατομική αλληλογραφία.
Ο εντονότατος προβληματισμός μου, δημιουργήθηκε από το ότι, ενώ παραλαμβάνω ατομικά από κάποιον (συνήθως νέο αναγνώστη) ένα θέμα, γρήγορα διαπιστώνω ότι το ίδιο θέμα στάλθηκε με την ίδια ατομική συσκευασία, σε απροσδιόριστο αριθμό και άλλων bloggers.
Επειδή οι καιροί είναι πολύ πονηροί, προτιμώ να αποφεύγω όσο μπορώ, αναρτήσεις θεμάτων που μου έρχονται με τέτοιο τρόπο και από πρόσωπα που ....δεν μπλογκάρουν, γιατί φοβάμαι μη γίνουμε εμείς, μεταξύ μας μαλλιά-κουβάρια από το τίποτα.
Στο κάτω-κάτω δεν είμαστε ΜΜΕ και τα θέματα είναι πολλά για νάχουμε να ασχοληθούμε και επίσης μεταξύ μας, μπορούμε να έχουμε άμεση και ασφαλή επικοινωνία για ανταλλαγή θεμάτων.
Ας έχουμε το νου μας και δεν χρειάζεται να "αρπαχτούμε" από τέτοιες "βοήθειες". Εγώ, από ανώνυμες αγάπες είμαι χορτάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου