Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΝΑΠΗΡΙΑ: ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το τηλεοπτικό σποτ της Autonomia EXPO 2010

Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ που θα παίξει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, στις ειδήσεις και στις εκπομπές που έχουν μεγάλη τηλεθέαση για 15 ολόκληρες ημέρες, από τις 17 Μαΐου μέχρι και τη λήξη της Autonomia EXPO 2010.

========================================

Η ανανεωμένη Autonomia EXPO έτοιμη για τις 28, 29 και 30 Μαΐου 2010

H Autonomia EXPO ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα της από την Παρασκευή 28 Μαΐου έως και την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και να γεμίσει από χιλιάδες προϊόντα για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση, την ειδική αγωγή και εκπαίδευση και τις προσαρμοσμένες τεχνολογίες.

Από το 2007 που ξεκίνησε, δεν έχει σταματήσει ούτε μία ημέρα. Η Autonomia EXPO λειτουργεί συνεχώς, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, μέσα από το www.autonomiaexpo.org, το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ, το www.disabled.gr και βέβαια από τους ανθρώπους του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Είναι απολύτως διαφανής και πάντα δημοσιεύονται εγκαίρως όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωσή της, πρώτα στο www.autonomiaexpo.org (που είναι η ιστοσελίδα της Autonomia EXPO) και έπειτα στο www.disabled.gr (που δέχεται περισσότερους από 150.000 επισκέπτες τον μήνα) και στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ (που έχει 14.500 συνδρομητές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια).......... .............. ............... .............. ..............

Περισσότερα στο http://www.disabled.gr/lib/?p=25245

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου