Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΕΒΡΑΪΚΗ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΚΥΛΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ

Τα σκυλιά για τους Εβραίους
Από τον Gilad Atzmon


Οι Ισραηλινοί εσωτερικευμένες πράγματι την εμπειρία Shoa. Μοιάζει πολύ στον διαβόητο Ιβάν τον Τρομερό της Τρεμπλίνκα (στρατόπεδο των Ναζί), που αναφέρθηκε ότι εξαπέλυσε το σκυλί του ενάντια σε τροφίμους του στρατοπέδου, έτσι και ο στρατός του Ισραήλ στη συνοριακή φρουρά, απασχολεί σκυλιά εναντίον Παλαιστινίων διαδηλωτών και ισραηλινών πολιτικών της αντιπολίτευσης.

Η Ynet ανέφερε σήμερα ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έφτασαν κοντά στο χωριό της Nizam, συνοδευόμενες από μονάδα σκύλων της συνοριοφυλακής. "Μας κυνήγησαν με σκυλιά", είπε ένας από τους διαδηλωτές.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφαλείας λένε, ότι η νέα τακτική βοήθησε τοπικά, στη κατάσχεση εκτοξευτήρων πέτρας.
"Τα σκυλιά μας βοηθούν να συλλαμβάνουμε άτομα χωρίς να τα πληγώνουν. Δεν είναι επίθεση σκυλιών - είναι τα σκυλιά περιπολίας, εκπαιδευμένα να χρησιμοποιούν την αίσθηση της όσφρησης και της όρασης για τη διεξαγωγή σύντομης καταδίωξης, καρφώνοντας τους υπόπτους στο έδαφος μέχρι να φθάσουν οι στρατιώτες".

Ως συνήθως, οι ισραηλινοί επίσημοι λένε ψέματα. Παρακολουθήστε αυτό το φιλμ και να κρίνετε μόνοι σας.


Τα Σκυλιά της μονάδας συνοριοφυλάκων, συμπεριλαμβάνουν ένα μικρό αριθμό μαχητών και τη βελγική ράτσα σκυλιών Μαλινουά Shepherd, τα οποία αγοράζονται στην Ευρώπη, για να περάσουν από μια μακρά περίοδο κατάρτισης, παράλληλα με ένα ειδικό αξιωματικό. Στο τέλος της ημέρας, οι συνοριοφύλακες του Ισραήλ επιμένουν να γίνεται ειδική κατακράτη (εκπαιδευτική σύλληψη?). Ίσως χρησιμοποιώντας τα ευρωπαϊκά σκυλιά, οι Ισραηλινοί αισθάνονται πράγματι, ότι βρίσκονται στο δρόμο προς τα εμπρός (προς τη "πρόοδο").

Ένας διαδηλωτής είπε στο Ynet. "Ο στρατός του Ισραήλ θέλει να χρησιμοποιεί τα σκυλιά εναντίον μας, για να μας θυμίζει κάθε φορά, τη σκοτεινή πλευρά της ιστορίας του εβραϊκού λαού" μπορώ επίσης να αναφέρω, ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία των Εβραίων, αυτά που είναι τόσο πολύ σκληρά και άγρια, όπως η σημερινή ισραηλινή βαρβαρότητα, γιατί οι βαρβαρότητες που εκτελούνται από το εβραϊκό κράτος είναι συλλογική υπόθεση. Διαπράχθηκε από ένα δημοφιλές στρατό στο όνομα του εβραϊκού λαού.
ΠΗΓΗ:
Gilad Atzmon
Μετάφραση από τον Μπαρμπανίκο Αρβανίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου