Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1015 ΚΑΙ 2106505600, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.", ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, "ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ, ΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ).
ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΛΙΓΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ (ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟ ΦΑΚΕΛΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ).
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΛΙΓΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ 4, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ (ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ). ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΑΠΑΤΗΣ, ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ" ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ).
ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ:
ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ‘’ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ’’ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ;;;
ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;;;
"ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (Γ.Κ.)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου