Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΑ ΜΑΝΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ κλπ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 27/5 ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 27 Μαΐου το «Π» με πρωτοσέλιδο τίτλο «5 Υπουργοί όμηροι του ΔΝΤ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πότε έρχονται οι επιτηρητές της τρόικας. Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδος, Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου και Ρέππας αναμένουν τους υπαλλήλους της τρόικας οι οποίοι θα τους ελέγχουν καθημερινά για την πιστή εφαρμογή του μνημονίου. Πιθανός και ο διορισμός αρχιεπιτηρητή με υπερεξουσίες δίπλα στον Πρωθυπουργό ! (Σελ. 9).

Στροφή στο ξεπούλημα επιχειρεί η Κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ασχολείται με την πραγματική οικονομία, αφού στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε σωρεία ιδιωτικοποιήσεων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η μάχη για την πτώση των τιμών. (Σελίδα 4-5)

Τεστ για την ενότητα οι εσωκομματικές εκλογές, την προσεχή Κυριακή στη ΝΔ . Ο Σαμαράς αναζητά τρόπους απεμπλοκής από το αμαρτωλό Κυβερνητικό παρελθόν την ίδια στιγμή που η Ντόρα μετρά τους δικούς της και την κάνει… με δικό της κόμμα. (Σελ.10-11).

Με τις εξεταστικές για τα σκάνδαλα στη Βουλή αρχίζει να εμφανίζεται η κορυφή του παγόβουνου της διαφθοράς. Ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης παραδέχτηκε ότι αμάρτησε λαμβάνοντας 200.000 μάρκα για εκλογική του βοήθεια. Τα 200.000 μάρκα βρέθηκαν. Τώρα η Βουλή ψάχνει τους …αναξιοπαθούντες που μοιράστηκαν τα 99,8 εκατομμύρια που λέγεται ότι είναι το σύνολο της μίζας που διακίνησε η Μίζενς … (Σελ. 16).

Το Ποντίκι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, με άρθρα του Γιώργου Ρωμανιά Επιστημονικού Σύμβουλου ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του Δικηγόρου εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη. Ακόμα η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π» απαντούν στα ερωτήματα σας (Σελ. 15, 46-47).

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον τζαζίστα Τσαρλς Λόιντ, που έρχεται στην Αθήνα για μια συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με την Μαρία Φαραντούρη και δηλώνει: «Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα είναι μόνη της σε αυτή την οικονομική κρίση. Η κρίση βρίσκεται παντού γύρω μας και σε κάθε βαθμό, ίσως ξέσπασε πιο έντονα και έκανε μεγαλύτερη ζημιά σε εσάς επειδή η χώρα σας είναι μικρή».

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Ολοκληρώνεται η προσφορά του «Π», «Το Ποντίκι επί Σκηνής», με εννέα κορυφαία θεατρικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου που έγραψαν ιστορία. Στην Αθήνα κυκλοφορεί ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή και στην επαρχία ο «Πιερ Γκυντ» του Ίψεν.

Αναρτήθηκε από ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου