Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κυκλοφόρησε από τον τραπεζίτη Βγενόπουλο, μακροσκελέστατη επιστολή, τύποις προς τους υποτελείς ....συναδέλφους του στη Τράπεζα Marfin, ουσία όμως προς τις αρχές και προς το "κοινό" του. Κυρίως λοιπόν, για επηρεασμό αρχών και της κοινής γνώμης, επιχειρεί να θεμελιώσει ως γεγονότα τις δικαιολογίες του, ώστε να αποφύγει την επίρριψη ευθυνών.
Κατ' ανάγκη, θα επισημάνω τα παρακάτω, που μας "λέει":
".....Ένας συνάδελφος που διέφυγε από την κυρία είσοδο, που σύμφωνα με τη λάσπη ήταν κλειδωμένη....". Όταν λέει "ένας συνάδελφος", μπας και εννοεί τον Λάτση της γιούραμπανκ ή τον Σάλλα της πειραιώςμπανκ ή τον της πίστεως Κωστόπουλο??? Κάποιον μικρότερο τραπεζίτη??? ή στα κρυφά βάφτισε τραπεζίτες τους ταμίες των υποκαταστημάτων???
Η κύρια είσοδος ήταν ορθάνοιχτη και οι μακάκες τρελαινόντουσαν με τις ...βαριοπούλες να σπάσουν τα θωρακισμένα του??? Εν πάσει περιπτώσει Βγενόπουλε, όσοι αναφέρθηκαν σε κλειδωμένη θύρα, έγραψαν ξεκάθαρα, για τη πόρτα που οδηγεί στον επάνω όροφο (που ήταν -λέει- μια ζωή ανοιχτή και όχι για την κεντρική είσοδο. Κατάλαβες??? Κι ο κύριος αυτός ο διαφυγών, τι έχει να πει για τους από πάνω??? ή μήπως αυτός είχε την ορατότητα ενώ οι άλλοι βρέθηκαν εκεί για πρώτη φορά, κι αντί να φύγουν σαν κύριοι, ανέβηκαν στο ανώι και κλειδαμπαρώθηκαν για να ακροβατήσουν στους μπολκόνους, αν δεν καθήσουν να απορροφήσουν όλη τη κάπνα???
Το βέβαιο είναι, ότι τουλάχιστον συμφωνούμε σε κάτι. Στο ότι οι τρεις άτυχοι υπάλληλοι του ελαττωματικού υποκαταστήματός σου ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ.

"....Φίλες και φίλοι,

Για να μην ξαναθρηνήσουμε θύματα ούτε εμείς, ούτε άλλοι εργοδότες, ούτε η κοινωνία, η υπόθεση της δολοφονίας των συναδέλφων μας πρέπει να εξετασθεί με ηρεμία, ειλικρίνεια και σε βάθος από όλες τις αρμόδιες Αρχές ως προς την ενεργητική ή παθητική συμμετοχή όλων των κατά νόμο εμπλεκομένων, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Πολεοδομία, Επιθεώρηση Εργασίας, Εργοδοσία και για την απόδοση τυχόν ευθυνών αλλά και για προληπτικούς λόγους για το μέλλον.....". Δεν είναι χάρμα οφθαλμών??? Διαβάστε τη παράγραφο και ξαναδιαβάστε τη, και είναι ίσως η μόνη που πρέπει να προβληθεί!!!!!!!

"....Το τραγικό κατάστημα στην Σταδίου δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά....". Γιατί Βγενόπουλε???? Για νάχουν να λένε κάποιοι "ερευνητές" ότι το μαγαζάκι έκλεισε και άρα και επομένως λέγουν "ουκ έστιν ώδε", και συνεπώς και δια ταύτα δεν συντρέχουν λόγοι εξέτασης των μέτρων πυρασφάλειας, επί θέματος ανυπάρκτου????

"....Αναπάντητο όμως μένει το ερωτηματικό σε ποια Πολιτεία και σε τι κοινωνία ζούμε επιτέλους....". Σιγά ρε Αντρίκο και μας έπεισες, ότι μαθές δεν επέζησες της Βγενοπουλειάδος ούτε ιδεοδοχείο έφτιααξες περί του Βγενοπουλισμού!!! Ίσως εγώ να είμαι η αιτία....

Για την επιστολή Βγενόπουλου ενημερώθηκα από ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ και δεν τη συνιστώ για ανάρτηση. Γράψτε τα δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου