Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΙ ΜΩΡΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑΙ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕΙΑΔΟΣ --- ΕΛΕΟΣ!!!!! ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Στον ξαφνικό κουρνιαχτό, πάντα πρέπει να περιμένω να κάτσει η σκόνη, γιατί τα μάτια μου τα όμορφα, παθαίνουν το κάτι τις τους.
Συχαίνομαι τις πορνοφυλλάδες και τους γελοίους δημοσιοκάφρους, που παριστάνουν τους πανέξυπνους ειδήμονες και αφελείς αδαείς συγχρόνως.
Ούτε τις μισές αλήθειες δεν λένε. Το μόνο που τους νοιάζει, είναι να μετατρέπουν ότι βρουν μπροστά τους, σε θύμα και να το ξεσκίζουν λυσσαλέα, για να το ματώσουν ξανά και ξανά και ξανά με χίλιους δυο θανάτους.....
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
1.-- Προ Γκερέκου, ο σερνικός θαυμαστής του ωραίου Τόλης Βοσκόπουλος, ήταν παντρεμένος με τη Τζούλια Παπαδημητρίου, κόρη μεγάλου και πανίσχυρου πολιτικοστρατιωτικού φιλοβασιλικού παράγοντα.
2.-- Με όλες της γυναίκες του ο Βοσκόπουλος κατά γενική ομολογία, ήταν σπάταλος. Ήταν αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε "επιδειξίας γκουβαρντάς". Ήξερε να
βγάζει τρελά λεφτά και να τα σκορπά με την ίδια ευκολία ή να έχει εξουσιοδοτήσει εν λευκώ ως διαχειρίστρια, την εκάστοτε γυναίκα του, είτε την είχε παντρευτεί είτε απλά συζούσε.
3.-- Ήταν φοροφυγάς ο Τόλης??? Σαφώς και ήταν, όπως και ήσαν ή είναι κατά γενική ομολογία, οι περισσότεροι καλλιτέχνες, τους οποίους τους σπρώχνει το σύστημα στη Φοροδιαφυγή. Το αδίκημα, φοροτεχνικά είναι εύκολο να αποδειχθεί, γιατί η αλαζονεία, οδηγεί τους κουβαρντάδες σε λάθη. Το ότι ζητά κανείς συμβιβαστικό διακανονισμό με τον έφορό του, αν μη τι άλλο, είναι αποδοχή "φορολογικών εκκρεμοτήτων" που πρέπει να "τακτοποιηθούν".
4.-- Από το 1993 έως το 1995 που χώρισε ο Βοσκόπουλος από τη Τζούλια, ο Τόλης θα πρέπει να πέρασε τη χειρότερη φάση της ζωής του. Το ότι ήθελε να χωρίσει τη Τζούλια Παπαδημητρίου και αυτή δεν τον άφηνε, είναι ένα γεγονός, για το οποίο μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου, κυρίως από τη ...Τζούλια. Την ίδια περίοδο, έχει αποδειχθεί, ότι η καλλιτεχνική (επαγγελματική) πορεία του Βοσκόπουλου έκανε τεράστια κοιλιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, για μια διετία,
ήταν ράκος. Οι προσωπικές του περιπέτειες ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ από τις ευθύνες του για τις φοροδιαφυγές του.
5.-- Ο χωρισμός του ζεύγους το 1995, ήταν επεισοδιακός και ....παρατεταμένος Για τεράστιο χρονικό διάστημα, κυριαρχούσε η "Βοσκοπουλειάδα", όπου κυρίως με πρωταγωνίστρια την Παπαδημητρίου, μάθαμε σχεδόν τα πάντα για το ζεύγος και ιδιαίτερα, λεπτομέρειες για τα οικονομικά τους. Έγιναν δικαστήρια επί δικαστηρίων και μέσα από τις τεράστιες διεκδικήσεις χρηματικών ποσών εκατέρωθεν, προέκυψαν κάποτε και οι φορολογικοί έλεγχοι των εισοδημάτων (πραγματικών ή τεκμαρτών, άσχετο) του Βοσκόπουλου. Προέκυψαν και οι γνώσεις μας, ημών των ταπεινών και εγκλωβισμένων στις Δ.Ο.Υ., για τις φοροδιαφυγές του Βοσκόπουλου. Τουλάχιστον εγώ, επιμορφώθηκα, μεταξύ 1995-1999. ΕΤΣΙ Τζέφρι???? ΕΤΣΙ Γερουλάνε???? ΕΤΣΙ Παπακωνσταντίνε????
6.-- Μάθαμαν επίσης, ότι η πρώην του, Τζούλια Παπαδημητρίου, επί 25ετία περίπου, ήταν η οικονομική διαχειρίστρια (και έχει επαρκώς τις προς τούτο "επιστημονικές" γνώσεις), του τραγουδιστή Βοσκόπουλου. Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, επειδή η Τζούλια Παπαδημητρίου, όχι μόν
ο διαχειριζόταν το ρευστό, τα λογιστικά του και κάθε τι οικονομικό, έκλεινε και τα πάσης φύσεως συμβόλαια με κέντρα ή για αγορές ακινήτων, του χρυσωρυχείου της, ποινικά, ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΗ για θέματα φοροδιαφυγής του Βοσκόπουλου. ΕΤΣΙ Τζούλια??? Όποτε στο γυαλί ρωτούσαν τη Παπαδημητρίου τα διάφορα, ξεβρακωνόταν τόσο, που δεν περιοριζόταν στο μίσος της για τον Βοσκόπουλο, αλλά ξεσπούσε και κατά της Γκερέκου, και έδειχνε, ότι θα έρθει η ώρα και η στιγμή που θα την εκδικηθεί. ΕΤΣΙ Τζούλια????
Αλλά ούτε και αυτή
η συμπεριφορά απαλλάσσει τον Τόλη από τις τεράστιες ευθύνες του για τις φοροδιαφυγές του. ΕΤΣΙ Βοσκόπουλε?????
7.-- Η Γκερέκου πολιτικά, ήταν βέβαια υπερφιλόδοξη κι αν δεν την έβαζε στις λίστες το ΠΑΣΟΚ, θα πολιτευόταν με τη ΝΔ. Άξιζε να συμπεριληφθεί σε λίστα υποψηφίων κόμματος εξουσίας???? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Η Γκερέκου είχε λάμψη γυναικείας ομορφιάς
και τίποτα παραπάνω (Γερουλάνο μη γελάς, γιατί ούτε εσύ άξιζες και τα ΜΜΕ έγραψαν και είπαν, ότι ήσουν χρηματοδότης του Παπανδρέου και γι αυτό σε έβαλε σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας). Λοιπόν, η Γκερέκου ήταν μια σελέμπριτι για λάμψη "υψηλών γνωριμιών". Ο Βοσκόπουλος τη γνώρισε μέσω ....Βαρδινογιάννη!!!! Αυτό μπορεί να της δίνει πόντους στη ψευδεπίγραφη "υψηλή κοινωνία", αλλά δεν της χαρίζει μόνιμη πολιτική αξία. Αντίθετα, ο τρόπος ζωής της, τη μετέτρεψε σε πολιτικό σουρωτήρι και υλικό προς εύκολη κατεδάφιση ανά πάσα στιγμή. Κατ' επέκταση, σαφέστατα και δεν άξιζε να χρισθεί υφυπουργός ...πολιτισμού.
8.-- Οι σχέσεις της Γκερέκου με τον Γερουλάνο, ήσαν τρισάθλιες και κάκιστες επί 7 μήνες και έχουν ομού διαλύσει στη κυριολεξία το Υπουργείο. Δυο πολιτικά ανίκανοι και άσχετοι με τον χώρο. Και οι δύο προσπαθούσαν να το παίξουν γκόμενοι και γοητευτές. Τίποτα άλλο. Πολιτικό ΜΗΔΕΝ. Το χειρότερο για τον Γερουλάνο ήταν, ότι όπου κατ' ανάγκη έπρεπε να εμφανιστούν μαζί, ζούσε ένα μαρτύριο, γιατί η Άντζελα σαν πιο λαμπερή γκόμενα απ' αυτόν, παρά την ασχετοσύνη της, τραβούσε τους φακούς τόσο, που έκανε καθημερινά δυστυχισμένο τον επίσης άσχετο Γερουλάνο. Και δεν είσαι απλά ένας άσχετος πολιτικός, ΕΤΣΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ????
9.-- Ο Παπακωνσταντίνου, δια της συζύγου του ΤΖΑΚολίν που επαγγελματικά ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τουριστικές επιχειρήσεις, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και έχει λόγους να θέλει να ξεφορτωθεί κάποια που τυχόν δεν θα του έκανε κάποιο πολιτικοοικονομικό χατήρι, που θα οφελούσε την ΤΖΑΚολίν χωρίς πολλούς κινδύνους να εκτεθεί, ενώ αυτός σφάζει άγαρμπα έναν λαό. Θα μπορούσε το θέμα του υπουργού ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να περάσει ξώφαλτσα, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ προαναγγελία της αποπομπής Γκερέκου, μέσα από το ιστολόγιο, του συνέταιρου της ΤΖΑΚολίν των τουριστικών επιχειρήσεων, της γυναίκας του υπουργού Παπακωνσταντίνου. ΕΤΣΙ Τζέφρι???? ΕΤΣΙ Παπακωνσταντίνου????
10.-- Υπάρχουν άλλοι εντός και εκτός του ΠΑΣΟΚ που έπαιξαν μπάλα???? ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και είναι στη φύση και στη πολιτική πουτανιά του, να φακελώνει ο ένας ανίκανος πολιτικάντης τον άλλον, κυρίως στον κάθε κυβερνητικό χώρο, για να αποδυναμώσει έναν/μία εν δυνάμει εσωκομματικό αντίπαλο, για να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕΙΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΞΕΡΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ.
ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΟΥΝ.
ΜΗ ΤΗ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ --- ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου