Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"

Άμεση Αποκατάσταση της Χαράς Νικοπούλου ΤΩΡΑ. Δάσκαλοι, αντισταθείτε.

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ....................................... Αθήνα 20 Μαϊου 2010

Την άμεση αποκατάσταση στο επόμενο παιδαγωγικό έτος και στη θέση της στο Μέγα Δέρειο της Θράκης, της Δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, απαιτεί με επιστολή που απέστειλε στην Υπουργό Παιδείας το Πατριωτικό Μέτωπο.

Παράλληλα, ζητά από την κ. Υπουργό, την απομάκρυνση όλων των ανθελληνικών και μισελληνικών στοιχείων ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από τα παιδαγωγικά πόστα του Υπουργείου, δεδομένης της γενικής κατακραυγής κατά των επιλογών αυτών της πολιτικής του ηγεσίας.

Η κυρία Διαμαντοπούλου, «δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα» σε αυτά που ζητά με επίταση η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Την ίδια ώρα, τα συνδικαλιστικά όργανα των Δασκάλων και των Νηπιαγωγών, τα οποία έχουν την πλήρη υποστήριξή μας στον αγώνα τους για ψωμί-παιδεία-ελευθερία, να μην ξεχνούν πως η υπόθεση της Χαράς Νικοπούλου, είναι και δική τους υπόθεση.

Ο κλάδος των δασκάλων, ως συνέχεια των Ρήγα Φεραίου, Μαρίνου Αντύπα, Δημήτρη Γληνού και πολλών άλλων που με τους αγώνες αλλά και με τις θυσίες τους έδωσαν στην κοινωνία το στίγμα του «δάσκαλου-αγωνιστή», είναι υποχρεωμένος σε αυτήν την ιστορική συγκυρία, να υπερβεί τις ιδεολογικοπολιτικές του αγκυλώσεις και να σταθεί δίπλα στην Χαρά Νικοπούλου. Όσο συνεχίζει να σιωπά γύρω από αυτήν την υπόθεση, τόσο να ξέρει πως μειώνεται στα μάτια του ελληνικού λαού.

====================================

Στρατηγός Κωνσταντινίδης: "Στηρίζω ολοψύχως το Πατριωτικό Μέτωπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .................................... Αθήνα 19 Μαΐου 2010

Θερμότατη ανταπόκριση είχε το Προσκλητήριο των Πανελλήνων του Πατριωτικού Μετώπου. Εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ έχει φουντώσει πια ο διάλογος, πάνω στην ανάγκη να αφήσουμε, όλοι τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές και προσωπικές διαδρομές, και να συμπαραταχθούμε στο Κίνημα. Ένα Κίνημα που δεν φιλοδοξεί να «γεννήσει» επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά να συνενώσει όλους τους Έλληνες, απέναντι στην κατοχική συμμαχία που διαλύει τον κοινωνικό ιστό, μειώνει την εθνική μας αξιοπρέπεια. Ένα Κίνημα που δεν έχει αρχηγούς, προέδρους, αντιπροέδρους, γενικούς γραμματείς και λοιπά συναφή, αλλά μόνο μέλη και φίλους.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει την δημόσια δήλωση του σεβαστού σε όλους μας Στρατηγού Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, για στήριξη του. Στο λιτό και απέριττο κείμενο της στήριξης του Πατριωτικού Μετώπου, ο Στρατηγός αναφέρει:

«ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΛΟΨΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΩΣ ΤΩΡΑ.

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ : "Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΝΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ". ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.»

Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει επίσης, μια ακόμη ανακοίνωση συμπαράταξης στον κοινό αγώνα, αυτή του κ. Αντώνη Αντωνιάδη της Σύμπραξης Πολιτών. Ενός ακούραστου αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Πατρίδας, η παρουσία του οποίου στα όργανα του ΠΑΜΕ, θα είναι καταλυτική.

Παράλληλα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνονται και οι συναντήσεις του Πατριωτικού Μετώπου της Θεσσαλονίκης, για τον ορισμό της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος. Ακόμη, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του ΠΑ.ΜΕ. τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις των μελών των Επιτροπών Κινήματος, έτσι ώστε να μπορούν στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης, τόσο οι οργανώσεις όσο και οι φίλοι του Μετώπου, να έρχονται σε άμεση επαφή και συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου