Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

ΕΔΩ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.... ΕΔΩ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.... ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ... Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

2 σχόλια:

 1. Η Άλωση "διευκολύνθηκε" από το λιμό λόγω ηφαιστειακού χειμώνα μετά από έκρηξη του Κάτλα. http://www.freerepublic.com/focus/news/2501849/posts?page=35
  Aναγγέλθηκε ξανά η επερχόμενη ΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Κάτλα, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ από του Εγιαφιαλαγιόκουλ, άρα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!
  ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι ΤΩΡΑ!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=1_7trGmVzYU

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ, ΑΛΛΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ (ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ), ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.
  ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ:
  1.-- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ (ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ), ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 90+%, ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ, ΓΙΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
  2.-- ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΕΙΜΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή