Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΠΟ ΤΙΣ 27-4-2010, Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ???????

"Φιλίπ Νίλσεν (Συνέταιρος της γυναίκας του Υπουργού Οικονομικών) {"YOURGREECE Τουριστικές
Υπηρεσίες Ε.Π.Ε.,}, γράφει την 27η Απριλίου 2010
" ....κυρία υπουργό Αντζελα Γκερέκου, τι στο καλό κάνετε ... εάν δεν μπορείτε ....να πάτε σπίτι σας!!!!"
http://www.philipnielsen.gr/2010/04/blog-post_27.html

ΕΦΗΜ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-20.5.10
“Περίεργο ακούγεται μεν, ωστόσο, υπάρχουν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ που λένε ότι η καρατόμηση της κυρίας Αντζελας Γκερέκου από την θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, ισχυρίζονται επήλθε, μετά από σχετικό αίτημα που διατύπωσε δημοσίως με σχόλιό του στην ..ιστοσελίδα του στο internet ο συνεταίρος της συζύγου του υπουργού
Οικονομικών, κ. Φιλίπ Νίλσεν!
Ειδικότερα ο κ. Νίλσεν, που μαζί με την σύζυγο του υπουργού Οικονομικών, την κυρία Βίνκε Ελένη-Γιακολίν του Χάνς, έχει ιδρύσει από το καλοκαίρι του 2004 Γραφείο Γενικού Τουρισμού, με την επωμυμία YOURGREECE Τουριστικές Υπηρεσίες Ε.Π.Ε., με έδρα το Κορωπί, στις 27 Απριλίου, δηλαδή περίπου πριν από ένα μήνα, με άρθρο του στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο, ουσιαστικά ζήτησε την αποπομπή της κυρία Αντζελας Γκερέκου, με την φράση «να πάει σπίτι της», «γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι άξιοι»!
Αφορμή για το δημοσίευμα κατά της κυρίας Γκερέκου ήταν η ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν ξένοι τουρίστες, κυρίως ισπανοί, από τις απεργιακές κινητοποιήσεις και την
δημοσιότητα που έδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ειδικότερα στο σχόλιό του , με τίτλο «Ε- oχι, εγώ δεν θα σωπάσω», ο κ. Νίλσεν έγραψε στην ιστοσελίδα του:

«Σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, +80! Ανεγκέφαλοι άνθρωποι μετατρέπουν τις διακοπές 900 περίπου Ισπανών τουριστών σε πλήρη ταλαιπωρία και στέλνουν τις ακατονόμαστες πράξεις τους να κάνουν μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ – τον γύρω του κόσμου.

Έλεος πια ... δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διαλύσει την μόνο απομείναντα βιομηχανία της χώρας και εσείς κυρία υπουργό Αντζελα Γκερέκου, τι στο καλό κάνετε ... εάν δεν μπορείτε να προλαβαίνετε τέτοια γεγονότα ή πηγαίνετε να ζητήσετε συγνώμη από τον κάθε τουρίστα ένα-ένα και να τούς δώσετε ένα δώρο συγνώμης (π.χ. λεύκωμα με την ωραία Ελληνική Φύση) ή να πάτε σπίτι σας!
Δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να πληρώνουμε Υπουργό Τουρισμού Τουρίστα, (όπως π.χ. ο κος Αβραμόπουλος που έτρεχε μόνο σε εκθέσεις και εγκαίνια).
Στα δύσκολα φαίνονταν οι άξιοι!»
Στεφ. Β. Αναγνώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου