Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ....ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε στη Κοζάνη μια δίκη, προέκταση του σκανδάλου ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας.
Η ίδια δίκη χρωματίσθηκε έντονα και με το σχετικό πόρισμά μου, που είχα συντάξει, μετά από έρευνά που διενήργησα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
Μια από τις προβλέψεις των προτάσεών μου, ήταν να δοθεί αντίγραφο του Πορίσματός μου, στον τότε γιατρό του ΕΚΑΒ Κοζάνης, κ. Καχλάν Συριάνο, που υπήρξε ένας από αυτούς που είχαν κάνει καταγγελίες κατά των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας και λόγω των εξελίξεων, είχε έννομο συμφέρον να λάβει γνώση του πορίσματος.
Φυσικά με πλήρη και απόλυτη ευθύνη του ανεκδιήγητου Σαμπατακάκη, που παριστάνει τον Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ, το πόρισμα δεν δόθηκε στον γιατρό, παρά μόνο μετά από αίτησή του.
Ο πρώην γιατρός του ΕΚΑΒ Καχλάν Συριάνο, με τα στοιχεία του πορίσματος και με μάρτυρες από το ΕΚΑΒ και από το Νοσοκομείο Κοζάνης, στράφηκε δικαστικά, εναντίον των πρώην προέδρου και γραμματέα του Σωματείου ΕΚΑΒ Κοζάνης, Χατζή Χρήστου και Τσεγγενέ Δημήτριου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία και στη δίκη που ξεκίνησε προχθές, παρουσιάστηκε πρώτη φορά επίσημα το πόρισμά μου και κατατέθηκε σαν επίσημο στοιχείο της δικογραφίας.
Αυτό δηλαδή που δεν έκαναν, Σαμπατακάκης, Ρακιντζής, Αβραμόπουλος και Ξενογιαννακοπούλου, το έκανε ένας γιατρός του ΕΚΑΒ, του οποίου το ξήλωμα, αξίωναν κάποιοι συνδικαλιστές!!!!!!
Σαν υπερασπιστές των κατηγορουμένων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, (σύμφωνα με ανταποκριτή μου) εμφανίσθηκαν οι αρχισυνδικαλιστές των ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας, Γιαμουρίδης, Αγγελίδης και ενδεχομένως ο Κοκορίκος.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 1:
Η κατάθεση στο δικαστήριο του πορίσματός μου προκάλεσε αναταραχή στη πλευρά των κατηγορουμένων και των μαρτύρων υπεράσπισης και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια αρχισυνδικαλιστής με εκαβίτη. Για να εκτονωθεί η ένταση, το δικαστήριο με πρόταση του Εισαγγελέα, απέβαλε από την αίθουσα τον αρχισυνδικαλιστή Γιαμουρίδη!!!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 2:
Με την έναρξη της δίκης, η πλευρά των Χατζή και Τσεγγενέ ζήτησε συμβιβασμό που δεν έγινε αποδεκτή από τη πλευρά του γιατρού, Καχλάν Συριάνο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 3:
Η κατάθεση του πρώην γιατρού του ΕΚΑΒ Καχλάν Συριάνο ολοκληρώθηκε και η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 17-5-2010, όπου θα καταθέσουν 7 μάρτυρες και θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι.
Η δίκη απασχολεί ιδιαίτερα τα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά κανάλια και τα τοπικά ΜΜΕ, ενώ τη παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον η κοινωνία της Κοζάνης, η οποία δεν γνώριζε πολλά γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, για το ΕΚΑΒ της πόλης και λεπτομέρειες των συμπεριφορών, των εμπλεκόμενων στην υπόθεση συνδικαλιστών.
=== Αν υπάρξουν νεώτερες πληροφορίες, θα υπάρξει άλλη ανάρτηση.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΩΝΥΜΟ".
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή