Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ saRAGUSSI-TZAKRI

Οι 36 διορισμοί της Υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη

(Ποιος Ρακιντζής είπες ότι θέλεις να επιληφθεί του θέματός σου Τζάκρη?????)

Ούτε πέντε, ούτε δέκα αλλά 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της φέρεται να έχει προσλάβει στο Μουσείο Πέλλας η υφυπουργός Εσωτυερικών Θεοδώρα Τζάκρη. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», η υφυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων, αφού κατάφερε να προσλάβει τα 36 άτομα από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Η εφημερίδα δημοσιεύει λίστα με τα ονόματα των συγγενών και συχγωριανών της υφυπουργού Εσωτερικών, ενώ σημειώνει ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

Σε απάντησή της, η κα Τζάκρη κάνει λόγο για «άδικη, αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος μου» και προαναγγέλει προσφυγή στην δικαιοσύνη, αφού δηλώνει ότι «έχω δώσει ήδη εντολή στους δικηγόρους μου ν’ ασκήσουν τα ένδικα βοηθήματα που μου παρέχει ο νόμος και να προβούν άμεσα στην υποβολή μηνύσεως και αγωγής αποζημίωσης για την δια του τύπου συκοφαντική μου δυσφήμιση».

Όπως επισημαίνει η κα Τζάκρη, «κατηγορούμαι σήμερα επειδή στον πίνακα επιτυχόντων του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναγράφονται συμπολίτες μου, δύο εκ των οποίων τυχαίνει να είναι συνεπώνυμοί μου, είτε λόγω συγγένειας, είτε λόγω απλής συνωνυμίας και καταγγέλλεται ότι η τυχόν επιτυχία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό αυτών των ανθρώπων, οφείλεται σε δική μου παρέμβαση, ενώ αποκρύβεται τεχνηέντως το γεγονός ότι οι πίνακες επιτυχόντων καταρτίστηκαν με βάση τα προσόντα που είχαν τα άτομα αυτά και την μοριοδότησή τους σύμφωνα με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ».

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στα «Νέα» ο Γ. Παπαχρήστος, ο Χάρης Παμπούκης κάλεσε για διευκρινίσεις την Θεοδώρα Τζάκρη αλλά οι εξηγήσειςπου έδωσε κρίθηκαν επαρκείς, καθώς ένας διορισμός που έγινε στο υπουργείο Πολιτισμού μιας συγγενούς της έγινε με μοριοδότηση, αλλά ο φημολογούμενος διορισμός του συζύγου της δεν έγινε ποτέ. Απλώς, κάποιος που διορίστηκε στο ίδιο υπουργείο φέρει το ίδιο επώνυμο με την υφυπουργό. Η κα. Τζάκρη ζήτησε να επιληφθεί αυτών των διορισμών ελεγκτής δημόσιας διοίκησης και η έρευνα έχει ήδη αρχίσει.

Αναρτήθηκε από Madata.GR
====================================

Φαντάρος : Λεφτά κυρία Τζάκρη υπάρχουν μόνο για το συγγενολόι σας;

Κυρία Τζάκρη όταν ήρθες στο Λιτόχωρο ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου, είπες ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τις παρελάσεις του στρατού και εμάς δεν μας άφησαν να παρελάσουμε ούτε ως πεζοπόρα τμήματα.
Φαίνεται όμως πως από αυτά που ακούμε, "βλέπουμε" και διαβάζουμε για εσάς ότι λεφτά τελικά υπάρχουν μόνο για να διορίζετε το συγγενολόι σας.

Φαντάρος
Λιτόχωρο


Όλο σου το σόϊ ρε πολιτική ξευτίλα, περίμενε πότε θα γίνεις υφυπουργός εσωτερικών, για να "συμμετάσχει" σε διαγωνισμό????

Αναστέλω ανά πάσα στιγμή (και νόμιμα) τη συνταξιοδότησή μου και λόγω προϋπηρεσίας και γνώσεων, προσφέρομαι να βοηθήσω την έρευνα που "ζητάς"......
ΔΕΧΕΣΑΙ???????

1 σχόλιο:

  1. Σεμνά και ταπεινά βλέπω στο ΠΑΣΟΚ. Στα χνάρια της ΝΔ χωρίς ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή