Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.

Τον είδα και τον καμάρωσα.
Αναδιπλωμένος σαν σεντόνι Σαββατιάτικο της, πάλαι ποτέ, Πειραϊκής-Πατραϊκής, που έγραψε στην ούγια της, "ΤΙΡΙ-ΤΡΥΠΙΤΕΡΗήήήή-Αιγαίοοο".... που και αυτό θα το θυμούνται οι αρχαίοι σαν και μένα. Άνοιξ' η γης και τη κατάπιε σαν νεροφίδα.....
Ίδια η τρύπα στο νερό, κι αυτοπροσώπως, η οποία είναι και άνευ χαρτοφυλακίου, καθό και κινδυνεύουμε απ' αυτή, στο ελάχιστο.
Καμάρωσα και τους πρωινούς του μεγκασαββατοκύριακο.... Μετρημένες κουβέντες, μη χάσουμε τον χρόνο καθ οδόν της σχετικότητος του Αϊνστάϊνννννν, ή μη παν το λόγια μας χαμένα σαν τις κλεμμένες εργοδοτικές εισφορές, που συνεχίζει να συναθροίζει το διεφθαρμένο κράτος των Εβραίων και Μασόνων των Αθηνών..... Σκάστε... Σήμερα ήρθαν αυτοί και μόνο που ξέρουν και πρασινίζουν πρέπει να μας φτάνει και να μας περισσεύει.....
Τι πρόλαβε να πει, ο ξεφτίλας, μετά από μιας ώρας μπουρδολογία και αποσιώπησης των κλεμμένων εισφορών από τους εργοδότες?????
Ότι - π α ρ α κ ά λ ε σ ε - τους ληστοσυμμορίτες της Πάλη-Πετραλιάς, να παραμείνουν στις θέσεις εισφοροκλοπής, γιατί τους χρειάζεται!!!!!!!!!!
ΝΑΙ, Γ--- ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ!!!!!!!!!!
ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου