Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΟΡΟπτωση ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. - ΑΝΗΣΥΧΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ.!!!


Νέα Ντορόπτωση είχε η υποψήφια αρχηγός των γαλάζιων, με αποτέλεσμα να Κουβελοτσακιστεί ο αναβάτης Κούβελος του Ντορίππου και να χάσει τα γυαλιά του στους παρακείμενους και υπερσυντέλικους θάμνους και στα χόρτα τα ραδίκια και στους ζοχιούς.
Ο σύζυγος Κούβελος, παρά τις προσπάθειές του με υπερεντατική προπόνηση της αλόγας, δεν κρύβει την ανησυχία του για τα συνεχή ατυχήματα και ως έμπειρος βασιλικός μάνατζεεεερ, το αποδίδει στην απόσπαση της προσοχής της αλόγας "DORA-DORA", η οποία σημειωτέον αποσπάται συστηματικά, άνευ έγκρισης του ΑΣΕΠ και άντε στα σιχτίρια.
Αντίθετα η
"DORA-DORA", μέσα στον πείσμωνα και τον χαρακτήρα τον γνωστό (να μη τα λέω όλα, γιατί ημείς κάναμε τη δέουσα προπόνηση έως τούδε), επιμένει καταγής και λέγει, ότι εν προκειμένω, ο Σαμαράς της μαγκώθηκε στον φράκτη, με αποτετέλεσμα να μπουρδουκλωθεί προς ανατροπή της, μετά του αντιστοίχου Σαμαρικού οφέλους.
Τέτοιες μαλακίες ακούει ο Κούβελος και συνεχώς καταδαγκώνεται και καταματώνει τα άνω και κάτω χείλη, μέχρι το δεξί αυτί.
Ακολούθως καταμέτρησαν τα κόκαλα άπαντα και βρέθηκαν αρτιμελή, ότε και αναχώρησαν προς μπανιαρισμό της αθλήτριας αλόγας
"DORA-DORA" και προς οδόν αναπαύσεως, τηρουμένου του προγράμματος απαρεγκλίτως.
Συνεννοήθησαν δε παρεπιμπτόντως, τι θα διαδώσουν έξωθεν, μη τυχόν και διαρρεύσει η κουλουτούμπα και αρχίσουν οι σχολιασμοί στον Ιππικό Όμιλο του Κούβελου, του οποίου οι ουρές των αλόγων, καταφθάνουν ίσα με την Ολυμπιακή Επιτροπή και βάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου