Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Η ΝΤΟΡΟΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ - ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΡΕΠΟΡΤΑαααααΖzzzzzzzzz

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, οι προπονήσεις της αλόγας "DORA-DORA", στις εγκαταστάσεις, του OFFSHORE Ιππικού Ομίλου του σινιόρ Κούβελου.
Οι ασκήσεις επί χόρτου και επί το τροχάδην, διεξάγονται κάτω από δύσκολες έως πρωτόγονες συνθήκες, ένεκα του αντιπάλου, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Φυσικά, λόγω των μεγάλων εμποδίων, που άλλοτε μπορεί να είναι ένα μικρό χαλίκι στον όνυχα της αλόγας, κι άλλοτε να της μαγκώσει ο Σαμάρης της τον φράκτη, δεν λείπουν τα δυσάρεστα και απρόοπτα. Οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο και είναι θαύμα που η αλόγα
"DORA-DORA", δεν έχει διακομιστεί ακόμα στο ΚΑΤ. Κι αν παραστεί ανάγκη, άντε να βρει ασθενοφόρο στα μέτρα της ο Κοκορίκος. Τουλάχιστον να φορέσουν της αλόγας και πατίνια, γιατί ο άγραφος νόμος του ΕΚΑΒ, θέλει τη διακομιδή, με προέλευση ποιότητας ...τροχαίου και σχεδόν θανατηφόρου.
Πάντως η αθλήτρια αλόγα
"DORA-DORA", κουνάει τη χαίτη πέρα-δώθε και διώχνει τις κακές τις σκέψεις και τις μύιγες.
Επίσης, παρά τα ατυχή αποτελέσματα των προπονήσεων, ο προπονητής Κούβελος και οπωσδήποτε, υποψήφιος πρωθυπουργικός σύζυγος, δήλωσε αισιόδοξος στο CNN, για το τελικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου