Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Αν κάποιος έπαιρνε το νεογέννητο μωρό σου και το πουλούσε πως θα αισθανόσουν;

Αν επίσης αυτός ο κάποιος δε σκοπεύει να πουλήσει μονάχα το δικό σου μωρό, αλλά έχει κάνει την εμπορία βρεφών επάγγελμα και κερδίζει από αυτό εκατομμύρια ευρώ, τι θα έκανες;

Και φαντάσου να βρίσκεσαι κλεισμένη σε ένα σιδερένιο κλουβί για μήνες, μαζί με άλλες 50 τουλάχιστον μητέρες, χωρίς φαγητό και νερό. Να έχεις αρρωστήσει βαριά, τα μαλλιά σου να πέφτουν, να έχεις μετατραπεί σε τέρας, ωστόσο να πρέπει να κάνεις συνεχώς σεξ και να γεννάς ξανά και ξανά, άρρωστα πλέον μωρά και αυτά να πωλούνται!
Και αφού γεννηθούν τα άρρωστα μωρά στοιβάζονται και αυτά σε στενά κλουβιά... Κάποια από τα μωρά δεν αντέχουν και πεθαίνουν.
Στο κλουβί δεξιά μπαίνουν τα μωρά με ξανθά μαλλιά με μπλε μάτια. Αριστερά τα καστανά μωρά με πράσινα μάτια. Όλο το δωμάτιο είναι γεμάτο μωρά με διαφορά χρώματα ματιών και μαλλιών. Τα μωρά που έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος, μαλλιών και ματιών λέγεται πως ανήκουν στην ίδια ράτσα. Ανάλογα με τη ράτσα καθορίζεται και η τιμή πώλησης των βρεφών.
Τα μωρά πηγαίνουν στη συνέχεια στα "Human Shops", μπαίνουν σε βιτρίνες και πωλούνται!
Τα "Human Shops" δέχονται και παραγγελίες...

Ανεπίτρεπτο θα πείτε... Αυτά δεν γίνονται!
Και όμως γίνονται και μάλιστα "νόμιμα".

Σας προτείνω να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τα παραπάνω πριν αγοράσετε κάποιο ζωάκι από pet shop. Τα κουτάβια και οι γατούλες ράτσας των pet shops στην πλειοψηφία τους προέρχονται από "Puppy mills". Σας εξήγησα παραπάνω τι είναι τα "puppy mills" μόνο που στα κλουβιά έβαλα αντί για ζώα ανθρώπους, μήπως και καταφέρω να σας κάνω πραγματικά να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει!
Μην στηρίζετε αυτήν την αγορά! Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και αυτού του είδους η προσφορά...




Read more: http://trupokarudos.blogspot.com/2009/11/blog-post_9077.html#ixzz0XT0G9Urc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου