Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΛΟΙΠΑ ...ΝΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ!!!

Περί υπερσυντηρητισμού ο λόγος.
Καμιά φάρα στην Ελλάδα, δεν έμπλεξε τα μπούτια της με τον υπερσυντηρητισμό, όσο η φάρα του Δρακουμέλ Μητσοτάκη.
Να ξεχάσουμε τη συμβολή του στα βασιλικά πραξικοπήματα???
Να ξεχάσουμε, το πόσες φορές σε συνεντεύξεις του, ο Μητσοτάκαρος, έβγαλε αδικημένο τον Κοκό, με το δημοψήφισμα και γινόταν της πουτάνας στον τύπο, περί επανεξέτασης και νέου δημοψηφίσματος???
Να ξεχάσουμε, ότι στον Μητσοτάκαρο ...οφείλουμε τα δισεκατομμύρια που πληρώσαμε και πληρώνουμε στον Κοκό???
Να ξεχάσουμε, ότι πριν από λίγα χρόνια, βοούσε ο τόπος, για επικείμενο αρραβώνα, υιού του Γλύξμπουργκ με ευγενή θυγατέρα???
Να ξεχάσουμε, ότι η ΜητσοΜπακοΚούβελου κι ο Κούβελός της, συνεχίζουν το παιχνίδι του στενού οικογενειακού-φιλικού δεσμού, με όλα τα πολιτικά παράγωγα, με την οικογένεια Γλυξμπουργκ.
Στη παραπάνω φωτογραφία, ακόμα μια αυτοβράβευση-ντώρο της Ντόρας, μαζί με τη Σοφία Γλύξμπουργκ, βασίλισσα της Ισπανίας.
Χέστηκα για τον Σαμαρά, αλλά μου γυρίζει τα έντερα ανάποδα, η πολιτική αθλιότητα της ΜητσοΜπακογιαννοΚούβελου, που κολυμπά καθημερινά στον βόθρο του υπερσυντηρισμού και νεοφιλελευθερισμού και ανενδοίαστα, όταν βγαίνει στο πεζοδρόμιο προς άγραν πελατών-ψήφων, αποκαλεί απαξιωτικά ως συντηρητικούς τους πολιτικούς αντιπάλους, από τους οποίους κινδυνεύει.
Γιατί δεν αποτόλμησε ακόμη, να αποκαλέσει έστω συντηρητικό τον Ψωμιάδη, ο οποίος στο κάτω-κάτω δεν το κρύβει??? Απλούστατα, γιατί μέχρι τη τελευταία στιγμή, ελπίζει να του αποσπάσει δήλωση υποστήριξης Αν ο Ψωμιάδης, πει κάτι υπέρ του Σαμαρά, η Μπακογιάννη θα τον ξεσκίσει.
Για να μας δώσει τον ορισμό του ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ και να μου ερμηνεύση εμένα τη συγγένειά του, με τον ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ, να τη ξεσκίσω εγώ.
Κοπρόσκυλο του καιροσκοπισμού!!!!!
Ο ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης, 58,5 ετών σήμερα, είναι αδιάκοπα 42 χρόνια στον "Κεντρώο Χώρο" και σας διαβεβαιώνει, ότι όλα αυτά τα χρόνια, ουδέποτε συνάντησε στον ¨Κεντρώο Χώρο", το τρισάθλιο σόϊ του Μητσοτάκη και της κόρης του. Πάντα ήσαν απέναντι. Στον πολιτικό βούρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου