Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ.... Η ορθογραφία Google δείχνει ...κουρελού!!!

Σοβαρότατος τραυματισμός του προπονητή και αναβάτη και αναρριχητή της αλόγας "DORA-DORA" και της πάσης εξουσίας, σημειώθηκε χθες το απόγευμα και μου το κράτησαν μυστικό, γιατί ξέρουν ότι είμαι εμφραγματίας και με προφύλαξαν.
Ο δυστυχισμένος σύζυγος της απ' αυτής, και ιδιαίτερα φιλόδοξος, για να γίνει και η πρώτη κυρία του Μαξίμου, γένους σερνικού, έσπασε τα παϊδάκια του, τον γοφό του, τον δεξιό πόδα του και απροσδιόριστο αριθμό κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Σύμφωνα με α-ψευδείς πληροφορίες και συκοφαντικές διαφημίσεις, ο Ισίδωρος, μπήκε στο ΚΑΤ και βγήκε άγνωστο πως και που.
Στον δίπλα θάλαμο Νο 109, νοσηλεύεται ο εμπόδιος του Σαμαρά, που (αυτουνού απόντος) ποδοπατήθηκε από την αλόγα.
Για να μην ανησυχήσουμε εγώ και καμιά χιλιάδα θαυμαστές του και απογοητευθούμε και δεν δείξουμε με ψήφο τη δύναμή μας, μας είπαν ότι όλα είναι ψευδή και ασύστολα και ότι αύριο η αλόγα DORA-DORA, θα κατέβει στον στίβο έστω και άνευ Κούβελου, έστω και άνευ κουμπάρου Ψωμιάδη, έστω κι αν χρειαστεί να κάνει το εμβόλιο των γουρουνιών του Αβραμόπουλου
.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ SOS:
Σχετικό ή άσχετο δεν ξέρω, το αύριο θα δείξει. Λοιπον, αν πατήσουμε ορθογραφία τη λέξη "Κούβελου", μας βγαίνει ως σωστή η λέξη "κουρελού".....!!!!!!
Καταλάβατε τώρα -τώρα -τώρα -Ντόρα, γιατί η Ντόρα το αποφεύγει?????
Τι να έκανε, να διεκδικούσε την αρχηγία ως κα ΚΟΥΡΕΛΟΥ...??????

Άλλο η θεωρια κι άλλο η πράξη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου