Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ...!!!

Ισραηλινοί κατάσκοποι «διείσδυσαν» στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ.
Η Νότια Αφρική απέλασε " υπαλλήλους" Ισραηλινών αεροπορικών γραμμών μετά από ενοχοποιητική έρευνα για κατασκοπία εναντίον ανυποψίαστων επιβατών.

Του Jonathan COOK

Οι αρχές της Νότιας Αφρικής απέλασαν έναν «υπάλληλο» των ισραηλινών αερογραμμών (της El-Al) την περασμένη εβδομάδα, μετά από κατηγορίες ότι η μυστική αστυνομία του ισραήλ, (η λεγόμενη Shin Bet), είχε διεισδύσει στο διεθνές αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώνει πληροφορίες για τους πολίτες της Νότιας Αφρικής, και ειδικότερα για μαύρους και μουσουλμάνους ταξιδιώτες.

Η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής δικαιολογείται μετά από έρευνα από την τοπική τηλεόραση που έδειχνε έναν ρεπόρτερ να ανακρίνεται παράνομα από υπάλληλο της El-Al, (τον εθνικό αερομεταφορέα του ισραήλ), σε ένα δημόσιο χώρο του αεροδρομίου του Γιοχάνεσμπουργκ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα παρείχε , επίσης, μαρτυρίες από τον εβραίο Jonathan Garb, πρώην φύλακα της El-Al, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ισραηλινή αεροπορική εταιρεία ήταν προκάλυμμα για την Shin Bet στη Νότιο Αφρική εδώ και πολλά χρόνια.
Από τα κρυφά πλάνα της ανάκρισης του ρεπόρτερ , σχολίασε:

"Εδώ πρόκειται για μια μυστική υπηρεσία η οποία λειτουργεί υπεράνω των νόμων της Νότιας Αφρικής.

Ρίχνουμε στάχτη στα μάτια όλων. Εμείς (οι εβραίοι) κάνουμε ότι θέλουμε." Οι τοπικές αρχές έχουν άγνοια του ποιος είναι ο ρόλος μας."
Το Υπουργείο Εξωτερικών του ισραήλ ανακοίνωσε ότι έχει στείλει μια ομάδα στην Νότια Αφρική σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την διπλωματική κρίση όταν η κυβέρνηση του Γιοχάνεσμπουργκ απείλησε να απελάσει όλο το προσωπικό της ασφάλειας της El-Al.
Οι κατηγορίες του εβραίου κ.
Garb υποστηρίζονται επισης από την έρευνα που έκανε ο συντονιστής των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλειας για τα αεροδρόμια της Νότιας Αφρικής.
Επίσης, έχουν επιβεβαιωθεί από ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ισραήλ, οι οποίες αναφέρουν ότι οι του προσωπικού ασφαλείας του ισραήλ επιχειρούν φυλετικές διακρίσεις εις βάρος ταξιδιωτών σε πολλούς αερολιμένες σε ολόκληρο τον κόσμο, προφανώς κρυπτομενοι από τη θέα των τοπικών αρχών.


Οι ανησυχίες στη Νότιο Αφρική για τις δραστηριότητες του προσωπικού της El-Al αυξήθηκαν από τον Αύγουστο, όταν τηλεοπτική έρευνα καναλιού της Νότιας Αφρικής έδειξε στις ειδήσεις , ότι ισραηλινοί είχαν το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν ακόλουθα με την μαρτυρία του εβραίου κ. Garb
Μια κρυφή κάμερα φωτογράφησε ένα υπάλληλο της
El-Al στην αίθουσα αναχωρήσεων που ισχυρίζετο ότι είναι από "την ασφάλεια του αεροδρομίου" και απαιτούσε από τον ρεπόρτερ να του παραδώσει το διαβατήριο του ή την ταυτότητα του, ως μέρος των «κανονισμών» του αερολιμένα".

Όταν ο δημοσιογράφος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν πετούσε αλλά περίμενε ένα φίλο του, ο διευθυντής ασφαλείας της El-Al, ονομαζόμενος Γκολάν Ράις, έφθασε για να τον ανακρίνει περαιτέρω.

Ο κ. Ράις τον προειδοποίησε τότε ότι ήταν σε απαγορευμένη ζώνη και πρέπει να φύγει.
Ο εβραίος κ. Garb σχολίασε στο τηλεοπτικό κανάλι: «Αυτό που είμεθα εκπαιδευμένοι είναι, να «ανιχνεύουμε» την άμεση απειλή - τον μουσουλμάνο.

Υποψιαζόμαστε ότι είναι ένας βομβιστής αυτοκτονίας, η κάποιος που συλλέγει πληροφορίες.

Το απίστευτο πράγμα είναι ότι διακρίνουμε τον καθένα φυλετικά, εθνικά ή ακόμη και για θρησκευτικούς λόγους ... Αυτό είναι αυτό που κάνουμε. "
Ο εβραίος κ.
Garb και άλλοι δυο εβραίοι απολυμένοι πρώην υπάλληλοι (της El-Al) είπαν σε ΜΜΕ της Νότιας Αφρικής, ότι οι πράκτορες της Shin Bet συλλαμβάνουν και κρατούν συνήθως μουσουλμάνους ή μαύρους επιβάτες, ένας ισχυρισμός που ανέφλεξε μια κοινωνία που εξακολουθεί να υποφέρει από την κληρονομιά δεκαετιών των κυβερνήσεων του «απαρτχάιντ».
«Ύποπτα άτομα,» οι πρώην εβραίοι εργαζόμενοι είπαν , «εκρατουντο σε ασφαλείς αίθουσες, όπου ανακρίνονταν, συχνά για θέματα που δεν σχετίζοντο με την ασφάλεια του αεροδρομίου, και υποβαλοντο σ
ε εξευτελιστική σωματική έρευνα, ενώ στην κυριολεξία έκαναν φύλλο-φτερό τις αποσκευές τους».

Εγινοντο επίσης κρυφές έρευνες στα υπάρχοντα τους και στους φορητούς υπολογιστές τους οι οποίοι ερευνοντο εξονυχιστικά για εντοπισμό χρήσιμων έγγραφων και πληροφοριών.
Και όλα αυτά εγίνοντο κατά παράβαση των νόμων του κράτους της Νότιας Αφρικής, (οι οποίες έρευνες) επιτρέποντο μόνο από την αστυνομία, τις ένοπλες δυνάμεις ή από προσωπικό διορισμένο αποκλειστικά από τον υπουργό μεταφορών να πραγματοποιεί τέτοιες έρευνες.
Οι πρώην υπάλληλοι επίσης κατηγόρησαν την
El-Al ότι έκανε παράνομη χρήση όπλων στο αεροδρόμιο, από τους μυστικούς πράκτορες. - (όπλα τα οποία ήταν επίσημα παραχωρημένα στην τοπική ισραηλινή πρεσβεία)
Ο εβραίος κ.
Garb τα 'βγαλε στη φορά ΜΕΤΑ που απολύθηκε (από την El-Al).
επειδή ηγηθη μιας εκστρατείας για καλύτερες αμοιβές και περίθαλψη υγείας από την
El-Al.
Ένας Νότιο-Αφρικανό εβραίος, (ο κύριος Garb) είπε ότι είχε στρατευθεί πριν από 19 χρόνια από το Shin Bet.

"Είχαμε εκπαιδευτεί σε ένα μυστικό στρατόπεδο [στο Ισραήλ] όπου μας εκπαίδευσαν οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις στην χρήση περίστροφων, ημιαυτόματων όπλων και σε μάχη εναντίον αόπλων."
Πρόσθεσε ότι τοποθετήθηκε στην "ένοπλη ασφάλεια" στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

" Ένοπλη Ασφάλεια εννοείται να είσαι μυστικός πράκτορας , να φέρεις όπλο, και την εποχή εκείνη, καθώς, ακούγεται παράλογο, αλλά εμείς κρατούσαμε βαλιτσάκια Samsonite, με ένα «Ούζι» οπλοπολυβόλο μέσα σ' αυτά."

Ο κ. Garb ισχυρίστηκε ότι είχε ανακρίνει 40.000-άτομα-για-λογαριασμό-του ισραήλ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, συμπεριλαμβανομένων προσφάτως της κας Virginia Tilley, μιας εμπειρογνώμονος της Μέσης Ανατολής η οποία είναι ειδική ερευνήτρια στο Συμβούλιο Έρευνας για Ανθρωπιστικά Δικαιώματα της Νοτίου Αφρικής.

Η υπηρεσία αυτή δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση που κατηγορεί το Ισραήλ για πολιτική «απαρτχάιντ» και αποικιοκρατία στην Παλαιστίνη.

"Η απόφαση πάρθηκε ότι έπρεπε να ελεγχθεί με
τον χειρότερο και ποιο εξευτελιστικό τρόπο, λόγω των διασυνδέσεων της" είπε ο κ. Garb.
Η κα Tilley επιβεβαίωσε ότι είχε τεθεί υπό κράτηση στο αεροδρόμιο από το προσωπικό της El-Al και διαχωρίστηκε από τις αποσκευές της.

Ο εβραίος κ. Garb είπε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της ανάκρισης ένας πράκτορας "έκανε φωτοαντίγραφα όλων των [της] έγγραφων και τα διαβίβασε στο Ισραήλ " που ο εβραίος πιστεύει ότι τα πήρε η Shin Bet για ανάλυση.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτούς τους ισχυρισμούς.

Μια επιστολή που παρουσίασε ο κ. Garb - υπογραμενη από την Roz Bukris, γενικό διευθυντή της El-Al στη Νότια Αφρική -επισημαίνει ότι ο Garb ήταν υπάλληλος της Shin Bet, και όχι της της αεροπορικής εταιρείας.

Η εβραία, κα Bukris, σύμφωνα με το τηλεοπτικό πρόγραμμα και την έρευνα, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εγκυρότητα της επιστολής αυτής.

Η ισραηλινή πρεσβεία στη Νότια Αφρική, αρνήθηκε να συζητήσει τις αποκαλύψεις ότι, αντί της El-Al, ήταν αυτή (η Πρεσβεία) που έδιδε παρανόμως όπλα στους «Σεκιουριταδες» της εταιρείας.

Ερωτηθείς την περασμένη εβδομάδα από το «Ynet», τα μεγαλύτερα Δικτυακά νέα του ισραήλ, σχετικά με την απέλαση υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας, ο Yossi Levy, εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών του ισραηλ, είπε ότι δεν "σχολιάζει θέματα ασφαλείας".
Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2007 από δύο ισραηλινές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην Ναζαρέτ, η Αραβική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Κέντρου κατά του Ρατσισμού, διαπιστώθηκε ότι υπάλληλοι της ισραηλινής
El-Al

έκαναν επί μονίμου βάσεως φυλετικές διακρίσεις ταξιδιωτών στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του Κόσμου, υποβάλλοντας άραβες και μουσουλμάνους επιβάτες σε διακρίσεις και ταπεινωτική μεταχείριση κατά παράβαση τόσο του διεθνούς δικαίου και των νόμων της χώρας όπου ζούσαν και «εργαζόντουσαν».
"Η έρευνά μας, έδειξε ότι οι έλεγχοι που διεξάγοντο από την
El-Al σε ξένα αεροδρόμια είχαν όλα τα χαρακτηριστικά των ανακρίσεων της Shin Bet», δήλωσε ο Μοχάμεντ Zeidan, ο διευθυντής της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Συνήθως οι ανάκριση ήταν λιγότερο για την ασφάλεια της πτήσης και περισσότερο είχε στόχο τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τις πολιτικές δραστηριότητες ή «συμπάθειες» των επιβατών."

Οι ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων επισκεύθησαν τέσσερα διεθνή αεροδρόμια - στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Βιέννη και Γενεύη - όπου οι επιβάτες είπαν ότι είχαν υποστεί φυλετική μεταχείριση, να ρωτήσουν με τι εξουσιοδότηση οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας λειτουργούσαν.

Στα δυο πρώτα αεροδρόμια αρνήθηκαν να απαντήσουν, ενώ στης Βιέννης και στης Γενεύης δικαιολογήθηκαν ότι δεν ήταν δυνατό να επιβλέπουν τις ενέργειες της El-Al. «Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι χώρες αυτές δεν κάνουν ουδεμία προσπάθεια για να εποπτεύσουν τις παράνομες ενέργειες του προσωπικού ασφαλείας του ισραηλ κάτω από την επικράτειά τους, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις για εξευτελισμούς και φυλετικές, θρησκευτικές ή άλλες διακρίσεις που εφαρμόζουν," αναφέρει η έκθεση.

Ο Jonathan Cook είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος που έχει έδρα στη Ναζαρέτ, στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Εδώ το γίνεται??? Έχουν διεισδύσει οι Ισραηλινοί πράκτορες, στα δικά μας Διεθνή Αεροδρόμια????

Υπενθυμίζω, τι είχα αναρτήσει με τη βοήθεια του Μίμη >>>> Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009 >>>> Στη Νότια Αφρική, αποκαλύφθηκε κοινή δράση EL-AL με τη Μοσάντ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου