Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥ, ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΙΔΗ" - ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Έλαβα σαν συνημμένο, ένα άρθρο, που τιτλοφορείται

Μικης Θεοδωρακης: Μεγαλο ταλεντο αλλα και πολυ χρησιμος ανοητος

με φερόμενο συγγραφέα κάποιον Εμμανουήλ Σαρίδη, τον οποίο δεν είχα τη τιμή μέχρι τώρα να γνωρίζω με οποιονδήποτε τρόπο.
Το άρθρο το απέρριψα απερίφραστα ως απαράδεκτο και έστειλα στον φίλο αποστολέα, τη παρακάτω απάντηση:
"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Ο ΜπαρμπαΝίκος (Νικόλαος) Αρβανίτης, είναι άτομο πραγματικό και υπεύθυνο.
Δεν κινούμαι στο αόριστο ούτε στη χώρα του πουθενά. Κατά κανόνα, δημοσιεύω-αναρτώ-αποκαλύπτω, με αδιάσειστα ντοκουμέντα.
Επίσης, μπορεί να μην είμαι 85 χρονών, αλλά τα 59 μου, με καθιστούν σύγχρονο του Θεοδωράκη, που σημαίνει, ότι πολύ εύκολα αν θέλω, μπορώ να μάθω και να ξέρω, το 80% τουλάχιστον, των ιστορικών στοιχείων του ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.
Μου στέλνουν στοιχεία από Αμερική, Γερμανία, Αυστραλία και φυσικά Ελλάδα. Η δουλειά μου είναι ελεγκτική, από τότε που ήμουν 23 χρονών. Αυτό σημαίνει στα απλά Ελληνικά, ότι τίποτα δεν ανεβαίνει στο Ιστολόγιό μου, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ, από 2η και 3η πηγή. Αν παρατηρήσετε σε κάποιες πολύ σοβαρές αναρτήσεις, δεν διστάζω να βάλω ολόκληρο κατεβατό από πηγές.
Εδώ, "ο συγγραφέας" του άρθρου, μπορεί να χρησιμοποιεί μια φωτογραφία και κάποιο ονοματεπώνυμο, αλλά στη πραγματικότητα είναι η χειρότερη μορφή ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ στο ίντερνετ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΙΔΗΣ" όσο κι αν τον έψαξα. Είναι ένα όνομα βιτρίνα, ενός γυρολόγου, που αρέσκεται να τριγυρνά σε Ιστολόγια τρίτων και να στέλνει ανεξέλεγκτα, ότι του κατέβει χωρίς στοιχεία, με σκοπό να κάνει "είδηση" το .....τίποτα.
Το διάβασα το κείμενο και το απορρίπτω ως τρισάθλιο, γιατί έχω άποψη και από μικρή ηλικία έχω αξιολογήσει τη προσφορά του ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Έχω πει πολλές φορές, ότι τον Θεοδωράκη, δεν τον χαρίζω στους Εβραίους. Επίσης συμπληρώνω, ότι τον Θεοδωράκη δεν τον πετώ στα σκουπίδια.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
---- Ο συγγραφέας "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΙΔΗΣ", εμφορούμενος ξεκάθαρα από τον "πνευματισμό" της 4ης Αυγούστου, στις αθλιότητες που γράφει, όφειλε να ξεκαθαρίζει, "το που", "το πως" και "το πότε" διασταυρώθηκε στη νεολαία του ΜΕΤΑΞΑ με τον Θεοδωράκη και σαν τι έκαναν??? Κι αν ήταν (που δεν ήταν), τι τον ενόχλησε, όταν ανακάλυψε ότι ο Θεοδωράκης του ήταν ξένο σώμα??? Μήπως (αντιθέτως) διώχθηκε και από τους Μεταξικούς ο Θεοδωράκης και δεν το ξέρει ο "Σαρίδης"??? Μήπως ο συγγραφέας μπερδεύει την ΕΠΟΝ, στην οποία πράγματι ήταν ο Θεοδωράκης, με την ....ΕΟΝ του Μεταξά????? Ας σοβαρευτούμε κε "ΣΑΡΙΔΗ".
---- Επίσης ο συγγραφέας, αποκαλεί τις χούντες (Παπαδόπουλου + Ιωαννίδη) των αποδεδειγμένων πρακτόρων της ΜΟΣΑΝΤ και της CIA, ως "ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ".
---- Όταν ο Θεοδωράκης δέχθηκε να γίνει Βουλευτής και Υπουργός στη ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα τον έγλυφαν ΠΑΣΟΚ και Αριστερά για την αντίστοιχη συμμετοχή του σε αυτούς, το έκανε ΄ξεκάθαρα, για να φτύσει τη πρακτική του Παπανδρέου, που προσπαθούσε να κρύψει την κυβερνητική του ανικανότητα, στο προσωπικό παιχνίδι "ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ" για να αποπροσανατολίζει το λαό. Το έκανε και για να δείξει ότι η χώρα χρειάζεται κάτι άλλο, μήπως και ξεβρομίσει. Το μίσος μου για τον Μητσοτάκη, δεν είναι ικανό, για να με κάνει να δεχθώ και να γίνω λασπιάς εναντίον του Θεοδωράκη.
---- Όταν η Αριστερά είχε τον Θεοδωράκη στις "τάξεις" της, γνώριζε απόλυτα, ότι αυτός ο ογκόλιθος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πολιτικής σκηνής δεν της ανήκε, με την έννοια της ιδιοκτησίας. Τον προσεταιριζόταν ξεκάθαρα ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ --->>> ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. Όταν ένα ΚΚΕ, ποτέ δεν διανοήθηκε να του απευθύνει μομφή για διαφορετική πολιτική επιλογή, τότε δεν έχει δικαίωμα να το κάνει κανένας "ΣΑΡΙΔΗΣ".
---- Αν δεν ξέρει ο κάθε "ΣΑΡΙΔΗΣ", ότι η Αμερική, όντως είναι και ΚΟΛΑΣΗ και ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, του συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάει να πνιγεί, για να μη παίρνει άλλους στον λαιμό του. Είναι επικίνδυνος, γιατί είναι ανίκανος να ξεχωρίσει στη κυριολεξία το σώβρακο από τη γραβάτα.
---- ΕΠΙ ΤΟΥ ....ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ.
Αναγνωρίζεις (υποκριτικά) κε ΣΑΡΙΔΗ (να που σε έκανα και φίρμα), τη παγκοσμιότητα της συνθετικής και καλλιτεχνικής αξίας του Θεοδωράκη και προφανώς γνωρίζεις, ότι ξένες και διάσημες Ακαδημίες, τον έχουν τιμήσει με τις ανώτατες διακρίσεις τους. Εδώ, κάποιοι Δήμοι ...έκαναν το αυτονόητο χρέος τους......
ΟΜΩΣ, για να μου θυμίσει κάποιος "ΣΑΡΙΔΗΣ"...
Πότε έγινε η τελετή βράβευσης του Θεοδωράκη, από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών????
Πότε ΕΛΛΗΝΙΚΟ Πανεπιστημιακό Ίδρυμα τον ανακήρυξε έστω Επίτιμο Διδάκτορα?????
Πότε τον κάλεσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ακαδημία Επιστημών, έστω για έναν καφέ??????---- Θέλω λεπτομέρειες για να τις βάλω!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΚΕ "ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΙΔΗ"
Επωνύμως σε αποκαλώ ΚΟΠΑΝΟ.
Είσαι ικανός ανίκανος, να θεωρήσεις σαν πραγματική ομολογία, το τελευταίο φτύσιμο, κατά αριστερίστικης οργάνωσης και να αρχίσεις να πλάθεις την επόμενη μαλακία σου, από περίσσευμα βλακείας.
................................
Σας παρακαλώ (jdimi1@optusnet.com.au), να διαβιβάσεται στον συγγραφέα λάσπης ΣΑΡΙΔΗ, απάντησή μου και να του πείτε ότι ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ δεν γίνεται λασπολόγος γαι το χατήρι κανενός,
και να του συστήσετε να σταματήσει να γίνεται γυρολόγος της απάτης και με θάρρος που δεν έχει, να φτιάξει δικό του Ιστολόγιο για τα κόλπα του.
Στο Ιστολόγιό μου, θα αναρτηθεί, μόνο η επιστολή μου και σε όποιον αρέσει. Δεν πουλάω ούτε φύλλα, ούτε τηλεθέαση, κυρίως για μαλακίες τρίτων.

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ.
    Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ.
    "ΣΑΡΙΔΗ" ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ.
    Ο ΘΕΩΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ. ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ - ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή