Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

ΤΖΕΦΡΙιιιιιιιι...!!!! ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ????? ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ????... ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.....

,ΖΟΥΛΗΞΤΕ ΤΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΟΥΛΗΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ! ! !

ΜΑΖΩΧΤΕ ΤΟ ΤΟ "ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ" ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!
Αν και το σχετικό… κράξιμο να το πω…
στοργική συμβουλή να το πω…
(συντροφική προτροπή σίγουρα δε θα το πω),
είχε πέσει έγκαιρα από τις στήλες του «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» για την αραχνιασμένη ιστοσελίδα της πρωθυπουργοκεντρικής πρωθυπουργάρας μας...

...μετά θρήνων και οδυρμών διαπιστώνουμε και σήμερα 24ην του μηνού Νοεμβρίου του σωτηρίου έτους 2009 ( ο Θεός να βάλει το χέρι του και για καλό και για κακό ας στείλει κι ένα καράβι αγίους να μας φυλάει από τους τρωγλοδύτες), ότι στην εν λόγω αραχνιασμένη ιστοσελίδα πλάκωσαν και οι νυχτερίδες και επιδίδονται (μαζί με τις αράχνες) αμφότερες, και οι δύο και από κοινού, σ ένα τσιμπούσι (προκλητικότητας) άνευ προηγουμένου.

Θέμα της ημέρας κατά τον κ. Πρωθυπουργό παραμένει … ο Αλέξης ! ! !

Κι αν υποψιαστώ ότι δε με πιστεύετε, τσακώστε το link, και μπείτε να φρίξετε.
Αυτό είναι το link της πρωθυπουργικής ιστοσελίδας:
http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Home.aspx?d=6&rd=7739474&f=-1&rf=-1&m=-1&rm=-1&l=2

Ζουλήξτε το.

Ζουλήξτε τώρα εκεί που λέει "σχόλιο ημέρας", δηλαδή εδω:
http://www.papandreou.gr/papandreou/content/Folder2.aspx?d=6&rd=7739474&f=1377&rf=2124668161&m=-1&rm=0&l=2
Να το πω αυτό αμέλεια στην εποχή των ιντερνετικών βιογραφικών μέσα από τα οποία φιλοδοξούν να στήσουν αυτό το κράτος στα πόδια του???
Να το χαρακτηρίσω ανεπίτρεπτη αβλεψία ένεκα τα πολλά πέρα δώθε του πρωθυπουργού στα εξωτερικά μιας και μοστράρει το νέο του πρωθυπουργικό προφιλάκι???
Ή μήπως να το χαρακτηρίσω απλά σαν μια ανερυθρίαστη πρόκληση μέρες που έρχονται, μιας και η μπακαλοπαρέα των ευαισθητούληδων θα ξεχυθεί στους δρόμους να κάψει… να φωνάξει… να εκδικηθεί τη ρουφιάνα την κενωνία για το χάλι μας μ αυτούς που πάμε και ψηφίζουμε???
reporto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου