Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΕΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ Η ΝΤΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗ!!!! ΕΞΗΛΘΕ ΣΩΟΣ!!!!

Το μεγάλο μυστικό της Ντόρας!!!!
Ανακουφίστηκε (με τη καλή βέβαια έννοια) ο φίλος μου ο ΚουΚουΈλος, που κρυβόταν σε γιάφκα, από τότενες που η Ντοράκλα, δήλωσε αρχηγός και φοβέριζε Αβραμόπουλο, Σαμαρά, Ψωμιάδη και όλο τον καλό κόσμο, ότι έβαλε στόχο τη διεύρυνσή τους, την οποία θα φροντίσει να φαρδύνει.
Επειδή και δεν έκανε διευκρινίσεις και μας περιλάμβανε όλους αδιακρίτως άνευ ερωτήσεως, ο ΚουΚουΈλος και άλλοι τινές και αγαθοί, εσωκλείστηκαν και έστελναν τη μάνα τους στο περίπτερο, ένεκα φόβου και περιφρούρησης της διεύρυνσής τους, της μονάκριβης.
Έβλεπαν τον μυτερό και μακρουλό νεοφιλελευθερισμό της να επιτίθεται, αδιακρίτως σε άνδρες και γυναίκες, έβλεπαν και το αντριλίκι της με τσαμπουκά χωρίς μουστάκι και σου λέει,... "λες???". Όλα είναι πιθανά. Η επιστήμη στο Τελ Αβίβ είναι προχωρημένη.
Ευτυχώς, κάποιος χτύπησε τσετζερέδες και η Ντόρα έχασε τον ειρμό των σκέψεων και των σχέσεων της προσωπικής ζωής μας και, πατάει αμπάριζα και βγαίνει έξω και εξωτερικεύεται εντελώς και μέχρι δικαστήρια, λαϊκά και μη: "είμαι γυναίκα... γυναικάρα με τα κόκκινα, τα κίτρινα, τα μπλε... κι επειδή είμαι πολύ γυναικάρα, όλοι με πήραν το κατόπιν και με κυνηγούν στη προσωπική μου ζωή, την πριν, την νυν και την επόμενη.... δεν ξέρουν πως να με από έτσι και με κυνηγούν γιατ' είμαι γυναικάρα..." είπε και δήλωσε.
Ναι. Η Ντόρα το έκανε όλο αυτό και αναθάρρησαν όλοι, άνδρες και γυναίκες, όλοι όσοι έβλεπαν τα αρσενοκύταρα της Ντόρας και λουφάζαν έντρομοι.
Παράμερα, ο Μητσοτάκαρος δαγκώθηκε για το κρίσιμο πολιτικό λάθος... Δεν είναι ώρα για το όνομα του φύλλου... Κάλλιον να εμφιλοχεί η αμφιβολία και ο τρόμος στη μάζα, παρά να μάθουν τα μυστικά όπλα του στρατοπέδου.....
Έλα που το κακό έγινε, για το καλό όμως της ψυχικής απ αυτής, του ΚουΚουΈλου και των άλλων τινών και επιτέλους, ο ΚουΚουΈλος μου κατάλαβε, ότι η Ντοράκλα, δεν διαθέτει από εκείνο το σουβλερό και μακρουλό, που μοιάζει με τον άγριο νεοφιλελευθερισμό.... Είναι μια απλή Ντόρα, γυναίκα και νοικοκυρά, που έκανε το λάθος να κάτσει στο θέατρο απρεπώς με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και σε κάποια φάση, κάποιος διαπίστωσε ότι δεν έχει το εργαλείο του αρχηγού και το μαρτύρησε σε όλον τον κόσμο.....
Τώρα είναι πλέον αργά!!!!! Το μεγάλο μυστικό της Ντόρας, το έμαθε όλος ο κόσμος και το έκανε προσωπικό του και δεδομένο κι ο κόσμος όλος ησύχασε σιγά σιγά....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου