Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΤΖΕΦΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩωωωωωΟΝΩΝ.!!!!!

Με το ζόρι δημόσιος υπάλληλος!
Συνεχίζει παρά την αλλαγή της κυβέρνησης να λειτουργεί πέρα από κάθε νομιμότητα το κομματικό κράτος.
"Κάποτε διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Αθήνας Πειραιά. Μόλις όμως κατάλαβα ότι ο διορισμός μου ήταν παράνομος και έπρεπε κάποιος άλλος να έχει διοριστεί στη θέση μου τον κατήγγειλα και ζήτησα να ανακληθεί ο διορισμός αυτός ώστε να διοριστεί εκείνος που πραγματικά δικαιούται. Ποτέ δεν έλαβα μισθοδοσία από τον Οργανισμό ούτε έγινε κάποια αναγγελία από τους αρμόδιους όπως όφειλαν σε ασφαλιστικό Οργανισμό.
Η μισθοδοσία στο Δημόσιο προκαταβάλλεται.
Επειδή οι κύριοι αυτοί ήξεραν για τις παρανομίες επέμειναν να αναλάβω στον Οργανισμό για να νομιμοποιήσω την πράξη διορισμού. Με το σκοπό αυτό με δίωξαν πειθαρχικά για το λόγο ότι δεν προσέρχομαι στην υπηρεσία να εργαστώ. Να παρανομήσω! Μετά από τη πειθαρχική διαδικασία έφτασε η υπόθεση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο απεφάνθη ότι ούτε λίγο ούτε πολύ αφού υπάρχει σχετική διοικητική απόφαση χωρίς να εξετάσω αν είναι νόμιμη ή παράνομη θα έπρεπε να την αποδεχτώ.
Καθαρή δικτατορία δηλαδή!
Κατά της απόφασης εκκρεμεί προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια που αναστέλλει κάθε εκτέλεση πειθαρχικής ποινής παύσης υπαλλήλου από την υπηρεσία.
Ωστόσο σήμερα ο νέος διευθυντής του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αθήνας Πειραιά, Σπύρος Προκόπης, με καλεί πάλι σε απολογία διότι όπως λέει μετά την εκτέλεση της απόφασης περί προσωρινής παύσης αρνούμαι να προσέλθω στην υπηρεσία.
Η απόφαση καλέ μου κύριε διευθυντά έχει ανασταλεί σύμφωνα με το νόμο. Δεν το γνωρίζετε;
Και επιτέλους αν είναι νόμιμος ο διορισμός ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ όπως έχετε υποχρέωση.
Είπαμε μήπως αλλάξει κάτι με τη νέα κυβέρνηση αλλά τα ίδια χάλια.
Θα εφαρμοστεί κάποτε η νομοθεσία και το Σύνταγμα σε αυτόν τον τόπο ή θα είμαστε πάντοτε καφενείο;
Ας σημειωθεί ότι προφανώς λόγω αυτής της υπόθεσης έχουν παραιτηθεί τρία στελέχη του Οργανισμού ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία στην Εισαγγελία Αθηνών με ύποπτο για ποινικό αδίκημα τον πρώην σύμβουλο του ΑΣΕΠ Αδαμάντιο Φαρμάκη.
Κύριε πρωθυπουργέ μαζέψτε τους και διορίστε επιτέλους αυτόν που δικαιούται (χωρίς να το ξέρει) και ο οποίος μπορεί να είναι άνεργος σήμερα".
Ήμαρτον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου