Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ο 1ος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Herman Van Rompuy είναι μέλος της Bilderberg και ανακοινώνει την υποστήριξη της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης"

Saturday, November 21, 2009 - 11:04 Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 2009 - 11:04
FTO South African News Blog : 1st President of the EU Herman Van Rompuy is Bilderberg member announces support for global governance.........

Οπως λειτουργούν οι κρυφές κοινωνίες, έτσι και ο κόσμος οδηγείται κρυφά, από πλούσιους άνδρες με κρυφές ατζέντες και βλέπουμε τα σχέδιά τους να προχωρήσουν περαιτέρω, με τον νεοεκλεγέντα πρώτο πρόεδρο της ΕΕ, Herman Van Rompuy.
Ο Rompuy αποκάλεσε το 2009, ως πρώτο έτος της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης", που δείχνει την υποστήριξή του, προς μια νέα παγκόσμια τάξη, λέγοντας ότι "το 2009 είναι επίσης το πρώτο έτος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με τη δημιουργία του "G20" στη μέση της χρηματοπιστωτικής κρίσης... Η διάσκεψη για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τη συνολική διαχείριση του πλανήτη μας".



Ακριβώς, πριν από λίγες ημέρες ο Mario Borghezio, επεσήμανε την επιρροή των κρυφών ομάδων, όπως της λέσχης Bilderberg, για την εξάπλωση της επιρροής τους από ομάδες της παγκοσμιοποίησης, όπως η Bilderberg.

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ότι θα δούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση στο κεφάλι μας, να ασκεί την "παγκόσμια διακυβέρνηση" και τώρα προς τα σχέδια της για Νέο Κόσμο.

=======================================

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

Αυτή είναι η πραγματική είδηση των ημερών.Αυτή την είδηση πρέπει όλοι να την διαδώσουμε παντού.
Ο νέος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Herman van Rompuy δήλωσε σχεδόν ξεκάθαρα:Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης απο εδω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Είπε ακόμη οτι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες απο σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη.


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ=ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!!
Αναρτήθηκε από ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝ vs ΧΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου