Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ANOSKELI UNIVERSITY ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.!!!


Παρά τη φαινομενική δυστοκία των στόκων της πρασινοκυβέρνησης, εμείς είμαστε πρωτοπόροι στην ενημέρωση, έχουμε εσωτερική πληροφόρηση καλύτερη απ' όση έχει ο Σηφουνάκης, και σας ενημερώνουμε, ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση, παρά μόνο στην αρρωστημένη φαντασία μας.
Μόλις ολοκληρώθηκε η βιτρίνα του Υποκαταστήματος της οδού Συγγρού, με διακόσμηση πράσινου άλογου έτοιμου για καβαλίκα και δια βίου οργασμό.
Χέστηκαν τα Εβραιόφυτα για τις 23.000 βιογραφικά. Γιατί, όταν ο Αβραμόπουλος έπαιρνε για επιθεωρητές, γλείφτες χωρίς πτυχίο (εμπειροτέχνες και εμπειροτέχνισσες και χειροπράττες) πιο μάγκας ήτανε???? Τόσες γαλαζοπράσινες πουτάνες, στράφι θα πήγαιναν?????
Λοιπόν όλα έγιναν αμοιβαία κεφάλαια συμφωνημένα και ελεγμένα με Tel-Aviv γκαγκαραντί. Οι γκόμενες των παιδιών, γεννημένες γενικοί και κυρίως ειδικές γραμματείς έχουν δεσμευτεί ενυπόγραφα, έδωσαν και τον λόγο τους και δεν απομένει, παρά να επιστρέψει ο αρχιγκαγκά από τον Άγιο Δομίνικο της Αμερικανοεβραίικης "Σοσιαλιστικής", για την ιερή και σεμνή τελετή.
Λοιπόν τέρμα τ' αστεία και τ' ανέκδοτα. Ο μεγάλος Παπαγκιόζης, για να τη σπάσει στον Σαμαρά (τη Ντόρα πλέον κανείς δεν την υπολογίζει), θα κόψει τη κορδέλα, στο εγκαίνειο του υποκαταστήματος με τα ροζ φανάρια, της Συγγρού.
Η είσοδος είναι με πρόσκληση.
Αν δεν σούστειλαν, πρόβλημά σου, που περίμενες να διαβάσουν το βιογραφικό σου. Στο κάτω-κάτω, ο αρχητέτοιος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, βγήκε ανταυτού και είπε, ότι οι διαδικασίες ήσαν έτσι κι αλλιώς πράσινες και απλά τώρα πρέπει να καταστραφούν τα ατυχή βιόγκραφι, γιατί ήσαν εξ αρχής άχρηστα.
Είναι κανένας που δεν κατάλαβε και θέλει πίσω το βιογραφικό του???????
Είπαμε, η διαφάνεια είναι πράγμα ιερό και γκλάσνοστ, αλλά ας μη περνάμε τους πράσινους και για κορόϊδα.
Όταν πέρασε ο Παπαγκιόζης από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, δεν είχαμε προεκλογική περίοδο, ούτε καν υποψία εκλογών. Θυμάστε τι είχα γράψει?????
Ε, τώρα έχουμε εφαρμογή στη πράξη, των πράσινων τρωκτικών.............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου