Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ....ΓΕΝΟΒΑ!!!!!...

Τα πιο απίθανα πράγματα συμβαίνουν, έτσι και τριγυρίσεις στο Ιντερνετικό χάοοοσσςςςςςς.
Ούτε που θυμάμαι πως βρέθηκα στην Ιστοσελίδα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Λέσβου, και το ρημάδι το μάτι μου, ΝΤΟΥ κατευθείαν εκεί που δεν πρέπει.
http://ne.pasok.gr/lesvou/?p=1701
Διαβάζω και δακρύζω απ' τα γέλια....
Και το παίρνω απόφαση. Θα ρίξω γροθιά στο κατεστημένο, θα πολεμήσω τους 7 δράκους και θα σβύσω τις 7 λυχνίες της Σιών, θα σκοτώσω τους 7 λέοντες του Θιβέτ. Θα αναδείξω (στα διαλείμματα) όλα τα στοιχεία του ήρωα Σηφουνάκη, τα οποία το κατεστημένο της οικογενειοκρατίας, δεν του επιτρέπουν να αναδείξει όπως πρέπει.
Αρχής γενομένης από τούδε και δεν ξέρω μέχρι πότε, με ντοκουμέντα δίχως μέντα (γιατί μια εικόνα, ίσον χίλιες λέξεις).
Σας λέγω δε τούτο: Ο Σηφουνάκης των ονείρων μας, κατά την επάρατο 7ετία της χούντας, όταν εγώ δεν είχα τα ναύλα να πάω στη Γένοβα να κάνω αντίσταση, ο Σηφουνάκης (και κάθε Σηφουνάκης) πέτυχε το ακατόρθωτο.
Εγώ, εσείς, εμείς, μπορεί παρεπιμπτόντως να τον έχουμε δει στη γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου, στην οποία πρόσφατα πήρε τον καπουτσίνο της η εγγονή της Μαργαρίτας, αλλά στη τύφλα μας, οι περισσότεροι αγνοούμε, ότι αυτά τα άθλια χρόνια της χούντας, ο Σηφουνάκης ξεροστάλιαζε στα φανάρια και τα στενοσόκακα της Γένοβας, για να βγάλει μέσα στη σκληρότης της ζωής, τα αναγκαία και απαραίτητα της διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου