Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ Η ΕΒΡΑΙΑ ΓΑΤΑ ΤΗΣ ...ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.!!!!!

Israeli’s Imprison Cat For Aiding Palestinian Prisoners
Ισραηλινοί φυλάκισαν γάτα που βοηθούσε Παλαιστίνιους φυλακισμένους
By politicaltheatrics Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου, 2009
Στην Ισραηλινή φυλακή, Nakab, που βρίσκεται μεταξύ της Αιγύπτου και του Ισραήλ, Ισραηλινοί δεσμοφύλακες έχουν βάλει μία γάτα στην απομόνωση ως τιμωρία για τις υπηρεσίες της και τη βοήθεια που παρείχε σε Παλαιστίνιους φυλακισμένους που εκτείουν ποινές σε απομόνωση.
Σύμφωνα με ισραηλινούς αξιωματικούς, η γάτα βοηθούσε τους κρατουμένους μεταφέροντας ελαφρά αντικείμενα (π.χ. επιστολές, κομμάτια ψωμιού κλπ.) μεταξύ των κελιών των κρατουμένων.
Απεκαλύφθη ότι η γάτα παρείχε τις υπηρεσίες της στους κρατούμενους για αρκετούς μήνες μέχρι να εντοπισθεί πρόσφατα και έτσι η διοίκηση των φυλακών αποφάσισε να τοποθετήσει τη γάτα σε απομόνωση - με τον ίδιο τρόπο που κάνουνε για τους κρατούμενους.
Υπάρχουν δεκάδες γάτες που ζουν ανάμεσα στα κελιά των Παλαιστινίων κρατουμένων σε διάφορες ισραηλινές φυλακές καθώς και ιδιωτικές φυλακές, και προφανώς οι γάτες έχουν εκπαιδευτεί από τους φυλακισμένους να τους βοηθούν.
.... Τι να πει κανείς, για το γατί της αλληνής.... ΕΛΑ ...ΓΑΤΙ ...ΣΤΟΝ ...ΤΟΠΟ ...ΣΟΥ !!! Ίδια η Δαμανάκη βρε παιδί μου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου