Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Με αφορμή το άρθρο Ο de facto φασισμός του ΚΚΕ στο ιστολόγιο "ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ", που έχει να κάνει με τη δυναμική παρέμβαση του ΚΚΕ, εναντίον της παρωδίας διαλόγου, του ανεκδιήγητου Λοβέρδου με τους εγκάθετους της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, έβαλα στην ανάρτηση αυτή, το παρακάτω σχόλιο:
---<
< ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ.
ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΩΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ 35 ΧΡΟΝΙΑ: ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΔΙΑΚΟΠΑ.
ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ???? ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ????? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ (ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ) ΤΑ ΥΣΤΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΜΑΣ>>.---
Φίλοι μου, εγώ θα απογοητευόμουν, αν στην υπάρχουσα κατάντια, δεν υπήρχαν αντιδράσεις σαν κι αυτές και υποστηρίζω ακόμα δυναμικότερες πρακτικές, γιατί το σάπιο καθεστώς, την διαιώνιση του οποίου συνεχίζει η πολιτική συμμορία Παπανδρέου, με τα ίδια πιράνχας, με τις ίδιες αμαρτωλές αναχές και ενοχές.
Έχουμε χρέος στη πατρίδα, να την απαλλάξουμε από τα πολιτικά καθίκια που κυβερνούν.
Τα δείγματα γραφής και το προσωπείο-απάτη, τα φανέρωσαν.
Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου