Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΡΕΠΠΑΣ, ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ - ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ.!!!!!

Μέσα από το ολιγοσέλιδο έγγραφο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, προκύπτει ξεκάθαρα η ομολογία, ότι δεν πραγματοποιήθηκε έρευνα και επομένως δεν έχουμε να κάνουμε λόγο για πόρισμα (ανύπαρκτης έρευνας.
Σύμφωνα με όλα τα δημοσιοποιημένα στοιχεία, ο Ρακιντζής, αναφέρει στην απάντησή του προς τον Υπουργό Ρέππα:
"...από τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψν μας δεν μπορούν να προκύψουν ενδείξεις ή υπόνοιες διάπραξης ποινικών αδικημάτων από υπαλλήλους ή άλλα πρόσωπα κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού για την επιδότηση άγονων αεροπορικών γραμμών από την ΥΠΑ, και κατά συνέπεια κρίνουμε ότι δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή δυνατότητα ανάληψης ελεγκτικού έργου για τη διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Βγενόπουλου, όπως αυτές διατυπώθηκαν κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στις 16/11/2009”.
Επομένως, αυτό που έγινε ήταν, η αποστολή από τον Ρέππα στον Ρακιντζή, μόνο εκείνων των στοιχείων που αυτός ήθελε και στα άψε-σβήσε, ο Ρακιντζής του απαντά ΧΩΡΙΣ ΕΡΕΥΝΑ, ότι με αυτά που του έστειλε ο Ρέππας, κρίνει ότι δεν πρέπει να διενεργήσει έρευνα!!!!!
Επομένως, έχουμε "εσωτερική" διευθέτηση.
Επομένως, από "που κι ως που" βγήκε πόρισμα επί των καταγγελιών, όταν μάλιστα δεν ζητήθηκε τίποτα απολύτως από αυτόν που κάνει τη καταγγελία?????
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου