Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1 ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ "NOVARTIS".!!!!

Στις αρχές του 2008, η πολυεθνική "Ελβετική" φαρμακοβιομηχανία της ...Αμερικής και όχι μόνο, "NOVARTIS" ήταν έτοιμη για χρεωκοπία, λόγω πολλών περιπετειών, με δικαστικές αγωγές εναντίον της και εναντίον μεγαλοστελεχών και μεγαλομετόχων της, για οικονομικά, σεξουαλικά κ.ά. εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Ξαφνικά, αρχές του 2008, στην αρχή με ευθύνη της κυβέρνησης Bush των ΗΠΑ, κι αμέσως μετά της κυβέρνησης του "νομπελίστα" Obama, με καταπάτηση όλων των κανόνων της ελεύθερης αγοράς και του ελεύθερου ανταγωνισμού, η "NOVARTIS" γίνεται το Νο 1 μονοπώλειο των εμβολίων κατά της γρίπης Η1Ν1 (των χοίρων) και μεγάλου αριθμού αντικαρκινικών φαρμάκων, σε ΗΠΑ και Καναδά.
Συγχρόνως, η παραλίγο να κυρηχθεί σε πτώχευση
"NOVARTIS", κάνει νέα ξεμπούκα στις διεθνείς αγορές, με ίδρυση ή εξαγορά φαρμακοβιομηχανιών σε Ινδία, Ισπανία και αλλού. Επίσης φέτος, πέρα από τα αποκλειστικά πλουσιοπάροχα συμβόλαια εμβολίων γρίπης με τις Υπηρεσίες Υγείας ΗΠΑ και Καναδά, καθώς και με ηγεμονικά συμβόλαια πώλησης εκατοντάδων εκατομυρρίων εμβολίων γρίπης των χοίρων, σε όλο τον κόσμο!!!!! η Αμερικάνικη κυβέρνηση της ενέκρινε και ήδη διετέθηκε στις χρηματαγορές, επταετές ομολογιακό δάνειο ύψους 2,1 δις $ (ή 1,5 δις €), με απόδοση 4,5% για τους δανιστές της.!!!!!
Ας δούμε όμως τι ψαρέψαμε για τη σκανδαλούχα παραγωγό εμβολίων
γρίπης των χοίρων Η1Ν1:
"Novartis - Α' Το Χρονικό των Εγκλημάτων
Πυροβολούνται αγρότες στη κάτω Βραζιλία!!! Βασανίζονται, ακρωτηριάζονται και σκοτώνονται τα ζώα στα εργαστήρια!!! Θύματα Σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους διαχειριστές της εταιρείας!!! Αριστεροί Αφρικανοί σκοτώνονται για το κέρδος!!! Ασθενείς δηλητηριάστηκαν και σκοτώθηκαν με τα επιβλαβή ναρκωτικά!!! Βρέφη που τρέφονται με ανθυγιεινά τρόφιμα ... Αυτά και πολύ περισσότερα είναι τα αποτελέσματα της εταιρικής απληστίας, του ενός από τους χειρότερους εκμεταλευτές του ανθρώπου, των ζώων και της φύσης - σε όλο τον κόσμο. Ο Daniel Vasella και κακοποιοί λεηλατούν και δολοφονούν και στις πέντε ηπείρους - αφήνοντας την καταστροφή και το θάνατο πίσω τους. Αυτό είναι ένα, από τα πολλά, του χρονικού των εγκλημάτων τους............
Απόπειρα Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανήλικης
Απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσού στις ΗΠΑ: Ο πρώην αντιπρόεδρος Chiron (Novartis) Απόπειρα σεξουαλικής σχέσης, με το μόλις 14 χρονών ανήλικο κορίτσι.
Ο Maurice Wolin, 48 χρονών, αντιμετωπίζει δικαστήρια στην Καλιφόρνια, λόγω της απόπειρας διάπραξης σεξουαλικών και λάγνων παρενοχλήσεων, σύμφωνα με μαρτυρία ενός παιδιού κάτω των 14 ετών.
Ο Γουόλιν ήταν παλαιότερα αντιπρόεδρος του τομέα ογκολογίας για την "Chiron" στο Emeryville, εταιρεία που ανήκει στη Novartis. Αυτός έχει καταχωρηθεί ως γιατρός και χειρούργος, στο Ιατρικό Συμβούλιο της Καλιφόρνια. Τώρα εμφανίζεται να εργάζεται, για μια Καναδική παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη φαρμάκων θεραπείας για τον καρκίνο.
Ο Γουόλιν συνελήφθει σε κρεβάτι, μαζί με άλλους 28 άνδρες, που είχαν πάει σε ένα σπίτι της Petaluma, στα τέλη Αυγούστου (2006), με την ελπίδα να περάσουν μια «ημέρα» με ένα ανήλικο κορίτσι. Ο Γουόλιν και οι άλλοι κουβέντιαζαν, ενώ ήσαν σε σε απευθείας σύνδεση (με την αστυνομία - υπό παρακολούθηση). για το τι πιστεύουν πως ήταν τα κορίτσια, με τα οποία ελπίζουν να έχουν σεξουαλική επαφή. Το ψευδώνυμο που είχε ο Γουόλιν ήταν "talldreamy doc". Αυτός είναι, που φέρεται ότι είπε, ότι ήταν 29 άτομα, και μίλησε σε απευθείας σύνδεση (παρακολούθηση) για παροχή και τη λήψη στοματικού σεξ.
Τα "κορίτσια" της αστυνομίας, ήταν στη πραγματικότητα κράχτες, μιας ομάδας που έχει συσταθεί, στο πλαίσιο μιας έρευνας έξι μηνών από διάφορες αρχές επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένου του Σερίφη, του Τμήματος Sonoma County, και των αστυνομικών τμημάτων Santa Rosa και Petaluma.
Η
Αστυνομία συνεργάστηκε με Perverted Δικαιοσύνης, μια πανεθνική οργάνωση εθελοντών, που παρακολουθεί online ιστοσελίδες και chat rooms.

Ο Γουόλιν και τα άλλα (28) άτομα που πιάστηκαν στη λειτουργία παγίδευσης, εμφανίστηκαν στο "Dateline NBC για Catch a Predator" show. Σύμφωνα με τις καταγραφές Dateline, ο γιατρός του καρκίνου εμφανίστηκε στο "σπίτι" και συμμετείχε σε μια σύντομη συνομιλία με μία ηθοποιό, που θα έδινε το νεαρό κορίτσι με τον οποίο είχε την συνομιλία σε απευθείας σύνδεση. Για να διώξει τη Νευρικότητα, πήρε ένα ποτό, τότε προφανώς εντόπισε μια φωτογραφική μηχανή του πληρώματος και μπουλόνια. Ήταν η στιγμή που συνελήφθησαν. Στο show όπως καταγράφηκαν, φάνηκε να είπε σε έναν αστυνομικό: «Ω, Θεέ μου, δεν έκανα τίποτα".
Ο Γουόλιν προσέλαβε τον πανίσχυρο δικηγόρο του Λος Άντζελες, Μπλερ Berk, για να τον εκπροσωπεί και να τον υπερασπιστεί. Οι δικηγόροι του πήγαν στο δικαστήριο, για να προσπαθήσουν, να μη διατηρηθεί, εκείνο το τμήμα του βίντεο, που βγήκε στον αέρα, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.
Ο Δικηγόρος Berk, στον κατάλογο του οποίου περιλαμβάνονται πελάτες, όπως ο Μελ Γκίμπσον, η Lindsay Lohan και η Halle Berry, είπε νωρίτερα ότι ο Γουόλιν "σε καμία περίπτωση δεν ήταν, κανενός είδους, σχήματος ή μορφής αρπακτικό ούτε αποτελούσε απειλή για κανέναν". Αυτή την εβδομάδα, είπαν οι Δικηγόροι Berk και Olson, ότι δεν είχαν να κάνουν περαιτέρω παρατηρήσεις σχετικά με την υπόθεση εκαίνη τη στιγμή.............

Source: Πηγή: Contra Costa Times, Καλιφόρνια 29 Νοεμβρίου 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου