Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΤΗΣ ...ΠΡΕΜΟΝΤΩΡΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...!!!

κ. Μπακογιάννη (αν έχετε σχέση) μαζέψτε τους, κακό σας κάνουν οχι καλό...

jfb9uq4tvh5ubcmw0h9c.jpg

Υπάρχουν μερικοί ενοχλητικοί τύποι που δεν βάζουν μυαλό, τι τους το λες με το καλό δεν με ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις σας, τίποτα, μας βομβαρδιζουν με ότι ανάρτηση ανεβάζουν, και η κ. Μπακογιάννη έκανε αυτό, έκανε το άλλο, είναι η μόνη που θα σώσει το κόμμα... ο Σαμαράς είναι προδότης, είναι μπήξας είναι δείξας και άλλα πολλά. Και τους απαντάς... με ευγενικό τρόπο: Θα σας παρακαλούσα να μας βγάλετε από την mail list σας

Και σου απαντάει κιόλας ο κ. Χ.Ο. fileleftheros ή αλλιώς DeFreJus όπως θέλει να λέγετε: Ευχαρίστως, αλλά εάν μου ξαναστείλετε οποιοδήποτε μήνυμα, θα μπείτε και πάλι αυτόματα στη λίστα και τότε θα παραμείνετε! Δεν έχω χάσιμο χρόνου για να ασχολούμε με κομπλεξικούς! Εγώ τα δικά σας μηνύματα απλώς τα διέγραφα, δεν έκανα ολόκληρο ζήτημα. Λοιπόν, μην ξαναστείλετε, για να μην ξαναλάβετε. Απλά και ξεκάθαρα!

Και απαντάμε: Ευχαριστούμε πολύ για τους χαρακτηρισμούς σας που άλλωστε δείχνουν και πολλά στοιχεία του χαραχτήρα σας. Το mail σας και τα στοιχεία του το κρατάμε για μελλοντική ανάρτηση (την οποία θα σας στείλουμε κιολας) να μάθουνε και μερικοί άλλοι αυτά τα υπέροχα στοιχεία του χαραχτήρα σας.

Και μας ξανά απαντάνε: Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απολέσαι... Σίγουρα έχετε "πρόβλημα"... Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι ψυχίατρος... Μπορώ όμως να σας παραπέμψω στον ψυχίατρο του Σαμαρά...
Καταλάβετε τώρα για το πόσο πολύ μυαλό κουβαλάνε μερικοί, και πόσο καλό κάνουν σε αυτόν που υποστηρίζουν... κάντε κλικ στην φωτό να διαβάσετε.
Θέλω να πιστεύω ότι η κ. Μπακογιάννη δεν μπορεί να έχει σχέση με αυτούς, μια και πολύ μεγαλύτερη ζημιά κάνουν στο προεκλογικό της αγώνα παρά καλό... Τα παπαγαλάκια παραμένουν παπαγαλάκια ότι χρώμα και να έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου