Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ "ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ" ΚΑΙ Η ΝΑΫΛΟΝ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ..!!!

Εγώ, ο υποφαινόμενος, και κατασυγκινημένος από κάθε λογής οικολογικά τσόκαρα και περιδιαβήματα, αρχίζω πρότερον το καθύστερον και από τούτα και αυτά:
1.-- Μ' αρέσει και το θέλω, το θέλω πολύ, την είπα και την λέγω και την ονοματίζω Μπιρμπίλω, διότι της πάει στη νάϋλον πρασινάδα και το προσπαθώ να την πάω, προς το οικολογικό της αρχοντοχωριάτας, γιατί κατά πως το λένε, το παρασκέφτεται να επικεντροποιήσει το γραφείο της, προς τα ορεινά του Καρπενησίου και βάλε.
2.-- Σας τη κοινοποιώ και σας τη δίνω, να γίνει κτήμα σας και συνείδησή σας. Να γίνει ο δικός σας άνθρωπος, του διπλανού Υπουργείου, γιατί είναι απλή και δεν κρύβει μέσα της καμιά πράσινη φανατίλα. Και σας λέω και σας το εγγυώμαι, ότι όπως δεν συλλογάται καμιά ορθοδοξία, ούτω και το λοιπόν, μη παίρνεται τοις μετρητοίς, το κάθε πατούμενο, γνωστού οίκου με υποβόσκουσα αθέμιτη διαφήμιση.
Αρχίζων ώδε και λοιπόν, ρώτησα (κι αν ρωτάς φτάνεις μέχρι τη Πόλη) και μούπανε κακεντρεχείς και αδιάκριτοι, πως τάχατες οι "οικολογικές" και περίεργες ψιλοτάκουνες γόβες της Μπιρμπίλω, είναι 75% νάϋλον και συνθετικές!!!
Με τι ασχολούμαι ο άνθρωπος........
Λάθος, δεν ασχολούμαι εγώ, ούτε εσύ, ούτε κι εσύ παραδίπλα και στο εξής. Η Μπιρμπίλω ασχολείται και με το ζόρι, στο ζόρι που τραβάμαι όλοι μαζί, έχει βαλθεί να μας τρελάνει και να μας πείσει, ότι τα θλιβερά και ανθυγειινά πατούμενα, είναι εμπνευσμένα από την οικολογική ευαισθησία της και πρέπει επιτέλους να εξυπνήσουμε, να αυτοοργανωθούμε και να τρέξουμε στο μαγαζί να προλάβουμε να αγοράσουμε το οικολογικό της όνειρο, μη και καταντήσουμε ολόκληρο καταργημένο έθνος, στο όνειδος της σόλας και του ραφτού δέρματος, διότι στερούμενο το δέρμα της αυξημένης μπιρμπιλικής παραφίνης και του νάϋλον, δεν μας αφίνει δικαίωμα να περιοικολογούμε.
Εντάξει, είναι πλασμένη ροκ; ρόκα; ροκόφυλλος... τι σημασία έχει. Η κυρία, κολημένη εδώ και κάποια χρόνια στα 39 τα αξεκόλλητα, έβαλε τη σφραγίδα της πρασινάδας της, σε όλα τα γραφεία του μέχρι προ 50 ημερών ρυπαρού Υπουργείου.....
.....Για σένα, για μένα, για τη Μαρία, τον Γιώργο, τον Μπάμπη, τη Κατίνα, για όλους τέλος πάντων, κατάργησε τα βλαβερά μπικ και επανέφερε φτερά ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ παρακαλώ, και πράσινο μελάνι σινικό χύμα σε γυάλινα φιαλίδια. Λίγο τόχεις?????
Αν δεν με πιστεύεις, ΝΑ.... Δυο βήματα κι αν την βρεις, ρώτα τη.....
Αυτά για πρόγευμα, για το άρθρο που ακολουθεί.... Εντός ολίγων πράσινων λεπτών.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου