Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΟΠΑΙΔΩΝ.....

Κωλοσπογγίζοντες ασκόπως τους λουδοβίκιους θρόνους, ους παρέλαβαν, και βλακεντίζοντες επαλλήλων και κατ' αλλήλων οι προσινοκυβερνώντες επί ημέρες εξήκοντα (60), κι επειδή είναι και τσαμπουκάδες στο σοσιαλιστικό ψεύδος και δεν γουστάρουν να τους κάνεις ξευτίλα ενώπιον των γαλαζοπράσινων πορνών και κύναιδων τοιούτων, σου ξεκαθαρίζουν με τη γνωστή πράσινη αναίδεια και θράσος πλεονάζον:
>>> 1.- Είμαστε κυβέρνηση 50 ημερών (κλέβουν πλέον ότι βρουν μπροστά τους, ακόμα και τις μέρες), είμαστε κυβέρνηση, λέμε, των 50 ημερών και δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν, λένε στα σκατοκάθικα του πράσινου βάλτου!!!!!
>>> 2.- Ο καθένας για το όλον δικό του ΠΑΣΟΚ και όλοι για τη πάρτη τους, αρχίζουν να σκούζουνε προσυνεννοημένα:
--- Ο Τζέφρι-Τζόρτζ έχει νάρκες και ναρκοπέδιο που θα εκραγεί οσονούπω......
--- Ο Παπακωνσταντίνου έχει νάρκες και ναρκοπέδιο που θα εκραγεί όπου νάναι. (Εξαίρεση: Αυτός ο μάπας και περίσσευμα βλακός κι ασχετοσύνης, είναι ο μόνος, που αφού δεν ξέρει πως να συμμαζεύει τα κλεμμένα που όλοι βλέπουμε, χαρίζει νάρκες, ακόμα και στη Διαμαντοπούλου, για να αποτελειώσει τα υπόλοιπα του έθνους).
--- Η Κατσέλη η γνωστή και μη εξαιρετέα, έχει να λύνει και να δένει κινέζικα βαπόρια στο λιμάνι του Πειραιά, μέχρι να πέσει η κυβέρνηση χρώματος, σάπιου πράσινου μήλου. Κι αυτή με αλληλογραφία θα σπούδασε τα οικονομικά της και συνεχίζει να λύνει τα προβλήματα, ομού με ταχυδρόμο.
--- Τον Λοβέρδο, τον έπιασε ξαφνικά μια λοβέρδα, κι είναι έτοιμος να φάει όλες τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εισφορές με τους εργοδότες και το χρηματιστήριο, για να καταλάβεις ηλίθιε ασφαλισμένε, ότι απασφάλισες τη νάρκη σου, κι αν δεν αποδεχθείς την δια βίου απασχόληση, θα σου δώσει μαζί με το πανελλήνιο επίδομα διαβίωσης και 3 μπόμπες ναρκοπεδίου, για να θυσιαστείς σαν βεγγαλικό του Πάσχα και να σωθεί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
--- Ο Ρέππας βρήκε νέο παίγνιο, "το τάβλι της εκρήξεως", που θα το παίζει αδιάκοπα με αντίπαλο τον Βγενόπουλο. Κάθε παρτίδα και νέα προσοδοφόρα άγονη αεροπορική γραμμή κι οι καταθέσεις στη τράπεζά του. Το εκρηκτικό τάβλι εδράζεται επί 2 ναρκών ξηράς, αι οποίαι αντί περόνης ασφαλείας, έχουν τους 2 μεσαίους δακτύλους του Σηφουνάκη, να, έτσι.......
Να έτσι, λοιπόν τα καθυστερημένα, λαμβάνουν και ξαναλαμβάνουν τις σοφίες των ρακιντζήδων και των σαμπατακάκηδων και επειδή, έτσι κι αλλιώς θα ξαναπαραμένουμε στα κλεμμένα, τι θες και βιάζεσαι????? Ξέρεις τι έκρηξη μπορεί να σου συμβεί, αν (ο μη γένοιτο) επέλθει το απροσδόκητο και το αιφνίδιό της???
Κι αυτοί θέλουν την έκρηξή τους, αλλά την ελεγχόμενη, για το καλό τους και το καλό μας.... Ίσα-ίσα να σκιαχτούμε και να κατανοήσουμε, ότι ελέγχουν τη κατάσταση και δεν θα μας έρθει το χειρότερο.....
Βλέπεις τι γίνεται στην Αφρική?????... Στο Αφγανιστάν????... Στις πλημμύρες της Ισπανίας????.....
Ποιο είναι το χειρότερο ρε πούστη?????.....
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑααααααααααααααααααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου