Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ....ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!!!! ΣΕ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ?????

Εξωτερικός παράγοντας έκαψε όλη την Ελλάδα στο παρελθόν...και θα την ξανακάψουν το 2010; Ποιοί κρύβονται πίσω από αυτό του group του Facebook;

Έκαψαν την Ελλάδα για...ανανέωση το 2007 και θα το ξανά κάνουν το 2010! Αφυπνισθείτε Έλληνες! "...είναι ώρα να ανανεώσουμε την Ελλάδα και το περιβάλλον της και την πανίδα-χλωρίδα της και αυτό μπορεί να επιτευχθεί διαμέσου της φωτιάς!"
Σαφώς υπάρχει ο «κάθε πικραμένος» στο Facebook και μπορεί να βγάζει όσα έκρυβε μέσα του τόσα χρόνια, , υπάρχει και η βίζιτα και κάθε λογής σαπίλα, υπάρχει επίσης και η καλή πλευρά του, όπως η έκφραση του Πατριωτικού Χώρου, με αποτέλεσμα να ενημερώνονται ακαριαία όλοι οι απανταχού Ελληνόψυχοι Έλληνες. Θέλουμε ωστόσο να σας παραθέσουμε το παρακάτω «περιστατικό» που παρακολουθούμε λίγο καιρό και τι σκοπούς εξυπηρετεί.

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζεται? Το Group λέγεται: «Terraforming 2010» [http://www.facebook.com/group.php?gid=2262580144&ref=ts ]
To κείμενο του συγκεκριμένου group:
«During summer 2007 a few volunteers went to Greece in order to terraform it, thus they started what today at wikipedia is called the Greek Forrest Fires but what we only refer too as GFF, we have been to many places and in 2010 its time for Greece again
Ladies and Gentlemen, sign up for GFF 2010 its high time to renew Greece and its environment and wildlife and that can only be done through the cleansing fire.»»
Μετάφραση:

«Στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2007 μερικοί εθελοντές πήγαν στην Ελλάδα με σκοπό να την γεω-μεταμορφώσουν και έτσι ξεκίνησαν αυτό που η Wikipedi) αναφέρει ως τις Πυρκαγιές Ελληνικών Δασών, τις οποίες εμείς αποκαλούμε ΠΕΔ, πήγαμε σε πολλά μέρη και το 2010 είναι πάλι η σειρά της Ελλάδας. Κυρίες και Κύριοι, εγγραφείτε στο ΠΕΔ 2010, είναι ώρα να ανανεώσουμε την Ελλάδα και το περιβάλλον της και την πανίδα-χλωρίδα της και αυτό μπορεί να επιτευχθεί διαμέσου της φωτιάς.»
Ποιοί είναι οι «κύριοι» αυτοί οι οποίοι καλούν σε εκδρομές στην Ελλάδα με απώτερο σκοπό την «ανανέωση» της μέσω της φωτιάς? Ποια είναι αυτή η «ΠΕΔ» ?
Κάνουμε κάποια έρευνα και θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρξει κάτι ποιο συγκεκριμένο, με μια πρόχειρη ματιά, όποιος δεν βαριέται - ειδικά από αυτούς που πληρώνονται από το κράτος για να παρακολουθούν το Ιντερνέτ – ρίξτε μια ματιά σε τι γκρουπ δραστηριοποιούνται τα συγκεκριμένα προφίλ! Επίσης «ψάξτε» ορισμένα μέλη του γκρουπ (μην γράψουμε περισσότερα και κατηγορηθούμε πάλι ως Ρατσιστές ή συνομωσιολόγοι ) , ίσως καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι Πιθανό! να μην είναι κάτι τόσο αθώο η ανόητο!
Μήπως αντί για υπηρεσία φακελώματος των Ελλήνων που αγαπάνε και πονάνε την Πατρίδα τους, να τολμούσανε να τα βάλουν έστω μια φορά με αυτούς που συστηματικά μας καταστρέφουν δεκαετίες τώρα?
Εστάλη από http://www.facebook.com/photo.phppid=69039&o=all&op=1&view=all&subj=130697738392&aid=-1&id=100000395121095&oid=130697738392

Ελλήνων αφύπνιση

ΣΧΟΛΙΟ: Παρακαλούνται οι αρμόδιες ελληνικές αρχές για την αξιολόγηση της πληροφορίας και την αποτροπή μελλοντικής απειλής της πατρίδας μας......
Αναρτήθηκε από ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

3 σχόλια:

 1. Το νου μας και στους Οβριους. Ειναι μαννουλες στην παραπλανηση. Μην ξεχναμε οτι ταβαλαν πριν απο καιρο με μια Σουηδικη εφημεριδα γιατι τους ξεβρακωσε που δολοφονουν Παλαιστινιους και πουλανε τα οργανα τους στην Νεα Υερσεη και αλλου.
  Αλλα και απο την Σουηδια να προερχεται η σελιδα αυτοι ειναι ο καρκινος της Ανθρωπωτητας και πιθανον η Σουηδια να εχει υποστει μετασταση απο την Γερμανια και αλλες Ευρωπαϊκες χωρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΕΕ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο Αμερικα να δεις Μπαρμπα-Νικο, τι βρισκεται στα χερια των εβραιων

  ΑπάντησηΔιαγραφή