Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΚΕΛΙΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕΙ.!!!!!

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Σταμάτης Σακελλίων πιέζει για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-ΘΜ

Το μέλος του Συνασπισμού, δημοσιογράφος της «Αυγής», συνδικαλιστής και θεολόγος στο επάγγελμα, Σταμάτης Σακελλίων έκανε αίτηση στην κυβέρνηση και πιέζει για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ο συγκεκριμένος κύριος πρόσφατα έχει κάνει κριτική στη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου, μέσα από την συνδικαλιστική του δράση (δες εδώ) παρότι στην ίδια κυβέρνηση έχει κάνει και αίτηση!!! Επί ΝΔ, κατηγορούσε και πάλι το ΠΑΣΟΚ για τις ελαστικές συνθήκες εργασίας (έτσι τις αποκαλεί) και τις ονομάζει γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ και του τωρινού υπουργού Δημήτρη Ρέππα (δες εδώ).
Στην μικρή κοινωνία της Κομοτηνής, όλοι τον γνωρίζουν ως υβριστή του ΠΑΣΟΚ και των τοπικών στελεχών του, ενώ τρανταχτό παράδειγμα είναι η στάση που κράτησε στις δημοτικές εκλογές του 2006. Αφού μετείχε στο ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού, στον δεύτερο γύρο των εκλογών συντάχθηκε μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού στον ψηφοδέλτιο της ΝΔ και του νυν δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη.
Αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, με άρθρο του στην Αυγή (δες εδώ), κατηγορεί τον κόσμο της μειονότητας που προτίμησε το ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, «ποσοστά Τσαουσέσκου».
Το κακό είναι ότι έχει βρει πατήματα στην νυν Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, η οποία «σιγοντάρει» την συγκεκριμένη αίτηση. Σε ότι αφορά το όνομα του βουλευτή της Περιφέρεια μας είναι του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι γυναίκα και δεν κατέχει κυβερνητικό αξίωμα. Μόλις το όνομα το «δέσουμε», θα σας το ανακοινώσουμε…
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO
Εγώ, ως ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ,
δηλώνω υπεύθυνα, ότι μεταξύ του εξευτελισμού για μια
γλοιώδη θέση και της αξιοπρέπειάς μου, προτίμησα την αξιοπρέπειά μου και δεν μπήκα, όχι στον κόπο για μια νέα θέση ευθύνης, ούτε στη διαδικασία της δικαστικής ταλαιπωρίας δεν μπήκα.
Το συνεχιζόμενο σάπιο καθεστώς των Σαμπατακάκηδων, δείχνει τις προθέσεις του από τις 5-10-2009 και αν ήθελε να αποκαταστήσει τους διωχθέντες από τους απατεώνες, θα το είχε κάνει με μια απλή πράξη. Αντίθετα και το καθεστώς Παπανδρέου, διατηρεί, αλλά και αναζητά νέα καθίκια και δεδηλωμένους πουλημένους. Όσο πιο γρήγορα φύγουν και αυτοί, τόσο καλύτερα για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου