Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ "ΛΑΪΚΟ" Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.!!!

Το συνεχιζόμενο σκοτεινό αλισβερίσι, της Διοίκησης του Γ.Ν. "ΛΑΪΚΟ" Αθηνών και η ακόμα σκοτεινότερη διαχείριση, ενός διεφθαρμένου καθεστώτος πιράνχας, που αλωνίζουν τα Πανεπιστήμια και τα Δημόσια Νοσοκομεία, μας δείχνει το παρακάτω έγγραφο:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Αγ.Θωμά 17 Γουδή Τηλ.2107706385


Αθήνα 7/12/09

Αρ. Πρωτ:

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Στην επιθυμία του Πανεπιστημίου να στηρίξει το

«ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ», δεν έχουμε καμία αντίρρηση.

Όμως αυτή δεν είναι δυνατόν να εισέρχεται ­ όπως σήμερα γίνεται - με μηχανισμούς ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και από χρηματοδοτήσεις που επιφανειακά φαίνεται ότι είναι χρήματα του Πανεπιστημίου, ενώ ουσιαστικά είναι χρήματα ιδιωτών.

Αυτά επιλεκτικά το Πανεπιστήμιο τα αποδέχεται και υποκριτικά τα ονομάζει «χρηματοδοτούμενη έρευνα» ή «χορηγία».

Έτσι μέσω του Πανεπιστημιακού Ειδικού Λογαριασμού (ΕΛΚΕ), τα τοποθετεί ανεξέλεγκτα όπου θέλει, ενισχύοντας στο ΛΑΪΚΟ δραστηριότητες της αποκλειστικής επιλογής των εταιρειών που κερδοσκοπούν από τη δραστηριότητα τους μέσα στο Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. (υπερκατανάλωση φαρμάκων, υλικού και εξοπλισμού).

Η δραστηριότητα αυτή τελικά επιβαρύνει το Δημόσιο, τον φορολογούμενο και τα Ταμεία.

Ακόμα μέσα από τη «χρηματοδότηση», «προσλαμβάνει» ΠΑΡΑΝΟΜΑ Νοσηλευτικό Προσωπικό και το διαθέτει στην Αιματολογική κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου σε κενές οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού.

Αν το Πανεπιστήμιο πράγματι επιθυμεί την υλικοτεχνική και έμψυχη ενίσχυση του Νοσοκομείου καλείται να διαθέσει όσα χρήματα και ανθρώπους επιθυμεί στο Υπουργείο Υγείας και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ώστε με διαφάνεια να γίνεται συντονισμένη και ορθολογική αξιοποίηση και χρήση υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ..................... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΩΝΗ ΖΟΥΓΚΟΥ......... ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  1. Υπουργό Υγείας

  2. Υφυπουργό Υγείας

  3. ΑΔΕΔΥ

  4. ΠΟΕΔΗΝ

  5. Πρύτανη Παν. Αθηνών

  6. Διευθυντή Αιματολογικής καθ. Φ. Μπερή

Η "νέα" κυβέρνηση Παπανδρέου, ταυτίσθηκε άμεσα με το διεφθαρμένο κατεστημένο και το συντηρεί, με ένα πλέγμα κατευθυνόμενων και διεφθαρμένων στελεχών των σάπιων ελεγκτικών μηχανισμών. Είναι χαρακτηριστικό και πρέπει να το επαναλαμβάνουμε μερικές φορές, ότι αρκετά από τα χρησιμοποιούμενα όργανα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών, δεν διαθέτουν ούτε το στοιχειώδες προαπαιτούμενο τυπικό προσόν της θέσης. ΝΑΙ δεν διαθέτουν πτυχίο ανώτατης σχολής και δήθεν τους βάζουν να κάνουν πολύπλοκες οικονομικές, διοικητικές έρευνες (να μη ξεχνιέται ο όποιος μαλάκας αποπειραθεί να με διαψεύσει, και να θυμάται, ότι έχω το πρακτικό που "διασκεύασε" ο Σαμπατακάκης του ΣΕΥΥΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου