Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ" ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!!!!!

Σκληρές διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας, η έμπειρη εκπρόσωπος του Υπουργού και κυρίως του Υφυπουργού Προστασίας.
Η υπερδραστήρια Afrodity Al Salech, είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις τις τελευταίες μέρες (κατ' εντολή του πολιτικού -μόνον- προϊσταμένου της), με το Σωματείο Αποταχθέντων πρώην αστυνομικών, οι οποίοι στο παρελθόν, είχαν καταπιαστεί να πωλούν προστασία σε μπαράκια και οίκους ανοχής, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά τους.
Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και την αναβάθμιση-μετονομασία της κραταιάς υπηρεσίας σε Υπουργείο Προστασίας, οι αποταχθέντες αισθάνονται δικαιωμένοι και ζητούν αποκατάσταση και δικαίωση και καλήν επάνοδον.
Τον Βούγια τον έχουν πιάσει τα της κοινωνικής δικαιοσύνης του και του ήλιου του του νοητού και ανόητου και θέλει πάσι θυσία να βρεθεί λύση, ώστε να επαναπροσληφθούν οι κατ' αρχήν προστάτες, έστω και ως μεταφρασταί των καλώς νοουμένων νοημάτων προστασίας.
Οι διαπραγματεύσεις με τη συλλογική αντιπροσωπευτική ηγεσία των προστατών συνεχίζονται, με την Αφροδίτη να τον παίζει τον ρόλο της κανονικά, ως πρώην ταλαντούχος και .....ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου