Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΙΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ

Κατά φαντασία συσκέψεις και μάλιστα μαραθώνιες του Νομάρχη Θ. Σώκου με κυβερνητικούς παράγοντες

Ο Υφυπουργός Γ. Μαγκριώτης απαντά στο Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας και διαψεύδει το γεγονός της συνάντησης του με το Νομάρχη Θ. Σωκό
Πλέον με επιφύλαξη θα αντιμετωπίζουμε κάθε σχετική ανακοίνωση
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ διαψεύδει την συνάντηση με τους τοπικούς φορείς με κυρίαρχη ατζέντα την Ιόνια Οδό και την πορεία του έργου. Την προηγούμενη εβδομάδα πληροφορηθήκαμε μέσω δελτίου τύπου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας ότι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ την οποία προκάλεσε με επιστολή του ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θ. Σώκος. Από τις συναντήσεις ή τις υποτιθέμενες συναντήσεις των κυβερνητικών παραγόντων διαπιστώσαμε ότι δεν προσκλήθηκαν ή εξαιρέθηκαν κοινοβουλευτικοί παράγοντες της αντιπολίτευσης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων που τυγχάνει να ανήκουν στη Ν.Δ. και επισημάναμε( http://paronetol.blogspot.com/2009/12/blog-post_5689.html) την τακτική αυτή που ακολουθήθηκε σε 2 συναντήσεις που είχαμε υπόψη μας (μια για το Πανεπιστήμιο και μια για το οδικά έργα). Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος άμεση ήταν η απάντηση του Υπουργείου και του Υφυπουργού συγκεκριμένα Γιάννη Μαγκριώτη ο οποίος πληροφορήθηκε την ανάρτηση μας και απαντώντας μας, μας ανέφερε τα παρακάτω:


Για την ενημέρωσή σας, θα ήθελα να σημειώσω πως σύσκεψη για την Ιόνια Οδό με φορείς της Δυτικής Ελλάδας, δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός

Καλείται λοιπόν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο Νομάρχης να μας αποστείλει φωτογραφία από τη σύσκεψη και να μας ενημερώνει με περισσότερη δόση αλήθειας για όσα ισχυρίζεται περι συναντήσεων του με κυβερνητικούς παράγοντες. Διαπιστώνεται ότι το άδειασμα του κ Σώκου από τον Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη ήταν μεγάλο αφού ο κυβερνητικός παράγοντας με απόλυτο τρόπο διέψευσε τη σύσκεψη και μαζί και όσες από τις ανακοινώσεις προχώρησε ο Νομάρχης μετά την υποτιθέμενη συνάντηση του με το Νομάρχη.
Υ.Γ. Τουλάχιστον δεν γράφανε για ολιγόλεπτη σύσκεψη είπαν να χρησιμοποιήσουν τον όρο μαραθώνια… Μήπως είχαν λόγο τελικά οι Βουλευτές που δεν εξέδωσαν ανακοίνωση από την μεριά τους για την σύσκεψη;;;

Εμείς σας παραθέτουμε πρόσφατα δημοσιεύματα από την εφημερίδα Παναιτωλική και το blog Ξηρόμερο News(http://xiromeronews.blogspot.com/2009/11/blog-post_7217.html)
που πιστοποιούν την Συνάντηση και την σχετική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου