Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!

Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε για την οικογένεια των Κούρδων Παλαιστινίων: Οι έποικοι θα μείνουν στο σπίτι σας

ΠΗΓΗ: politicaltheatrics ===>> Δημοσιεύθηκε: 2 Δεκεμβρίου 2009
Με τη βοήθεια του φίλου Μίμη
Επίσης, το πρώτο βίντεο, μου το έστειλε συμπτωματικά και το sibilla-σίβυλλα !!!!!

Το Ισραηλινό Κεντρικό Δικαστήριο ανακοίνωσε απόφαση και απέρριψε την Τετάρτη, την αναφορά της οικογένειας Κούρδων , που ζητούσαν την έξωση των ισραηλινών εποίκων από το σπίτι τους.

Το σπίτι, εκενώθηκε μετά από τη δικαστική απόφαση, απαιτώντας από την οικογένεια των Κούρδων, να εγκαταλείψει το κτίριο, μετά και από εντολή κατεδάφισης από τον δήμο Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, το οποίο παρέλαβαν ισραηλινοί έποικοι, από την Τρίτη-Τετάρτη, και αρνήθηκαν το λόγο treplied την Τετάρτη μετά την αναφορά της οικογένειας των Κούρδων, στην Sheikh γειτονιά "Αγιόξυλο", όπου κάλεσαν το Ισραηλινό Δικαστήριο, για να εκδώσει διαταγή για την εκκένωση των εποίκων από το σπίτι τους, που είχε καταληφθεί από τους εποίκους την Τρίτη.

Στην Ιερουσαλήμ, η επίσημη εκπροσώπηση στην υπόθεση με τη Φατάχ, από τον Hatem Abdel Qader δήλωσε, ότι η απόφαση ήρθε μόνο ώρες μετά, αφού το δικαστήριο άκουσε την αναφορά από τον δικηγόρο των Κούρδων, Χόσνι Αμπού Hassanein και Σάμη Irshid, και αφού επενέβησαν οι δικηγόροι από την ομάδα των εποίκων.

Ο Abdul Qader είπε ότι η απόφαση ήταν "περίεργη" για τη κατεδάφιση του σπιτιού από το δήμο Ιερουσαλήμ. Κατηγόρησε δε τα δικαστήρια, ότι ακολουθούν πάντα τη "γραμμή" των εποίκων και όχι το δίκαιο.

Ένα βίντεο από το Διεθνές Κίνημα Soldiarity, δείχνει τους έποικους που κατέλαβαν και διαμένουν στο σπίτι, και πως οι Κούρδοι αντιμετωπίζονται από ορισμένους άνδρες, και που τους ζητούν, στην αραβική γλώσσα, "να πάρουν τα πόδια τους από δω" και "να τσακιστούν να φύγουν"

Η Ισραηλινή αστυνομία κατεδαφίζει το μόνο καταφύγιο (σκηνή) και διώχνει την παλαιστινιακή οικογένεια, για τέταρτη φορά

Στις 9.00΄am περίπου αυτή την Τετάρτη, τέσσερα οχήματα της αστυνομίας, με οκτώ Αστυνομικούς από την Ιερουσαλήμ και τέσσερις της Συνοριακής Αστυνομίας, οπλισμένοι με αυτόματα όπλα ήρθαν στην συνοικία Σέιχ "Αγιόξυλο" και γκρέμισαν την τέντα Gawi για τέταρτη φορά. Η κατεδάφιση έγινε, ενώ υπήρχαν πολλά άτομα να κοιμούνται στην σκηνή. Η αστυνομία δεν προειδοποίησε αυτούς που κοιμούνταν, για τις κατεδαφιστικές ενέργειες τους. Τα υπάρχοντά της Παλαιστινιακής οικογένειας κατασχέθηκαν και απομακρύνθηκαν από τα αστυνομικά pick-up φορτηγά και αμαξάκια του γκολφ. Μία ώρα αργότερα, βρετανός υπήκοος συνελήφθη. Η οικογένεια Gawi έχει ζήσει στη σκηνή για τέσσερις μήνες τώρα, από τις 2 Αυγούστου 2009, όταν είχαν έντονα εκδιωχθεί από το σπίτι τους, το οποίο τώρα έχει καταληφθεί από εποίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου