Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΙΣΕΦ, ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Με αφορμή της παγκόσμιας ημέρας του παιδιού της πορνογιούνισεφ, των Papoulia's childrens, των Papandreou's childrens, των Mitsotaki's childrens, των Samaras childrens, των Vardinogiannis, Agelopoulos, Vgenopoulos, Kokalis, Efraimogloy, Vernikos, Daskalaki, Mastrantonaki & Latsis childrens κλπ κακοποιημένα, δυστυχισμένα και κοινωνικά αποκλεισμένα childrens,
και επ' ευκαιρία της μεγάλης συγκέντρωσης των πολιτικών αρχηγών, ο Πρόεδρος της διεφθαρμένης πρώην Ελληνικής Δημ
οκρατίας και νυν προτεκτοράτου του Τελ-Αβίβ, παλιός αθλητής Κάρολος Παπούλιας, είναι σε καθημερινή προπόνηση στο αγαπημένο του άθλημα, ώστε να διατηρήσει τη φόρμα της μέθης του και να αντεπεξέλθει το όριο της ηλικίας του, εν όψει επανεκλογής της κορυφαίας διαφθοράς, για άλλη μια 5ετία.
Για το καλό του τόπου, ο Πρόεδρος της κορυφαίας στην Ευρώπη και παγκοσμίως διεφθαρμένης χώρας και οφσόρ εταιρείας, δεν δίστασε να στείλει στην Αλέκα και στον μικρό Αλέξη, τη παραπάνω προκλητική φώτο.
Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της κυβέρνησης Εβραίων των Αθηνών, Τζέφρι-Τζορτζ Παπανδρέο
υ, αφού πρόλαβε και συνάντησε όλους τους μεγάλους αδελφούς του Εβραίους της Πανευρώπης και αφού έστειλε τη ΠαΛούκα Κατσέλη και τον Παπακωνσταντίνου να δηλώσουν τούρλα και υποταγή στους υπόλοιπους Παγκόσμιους Εβραίους, τραβάει μια χαριστική βολή στο χρηματιστήριο Αθηνών, για να μάθει να συνεργάζεται με τους ξένους οίκους ανοχής.
Εν συνεχεία και καθ' οδόν, ο Τζέφρι άρχισε και αυτός προπόνηση οικοτροφής, προς συνετισμό και εκπαίδευση των αρχαρίων, ώστε να εκπαιδευτούν στην άγρια μάσα και να διατηρήσουν σε όλα τα πόστα ελέγχου, άπαντα τα καθάρματα, και ξανά ώστε να διατηρούν τις φωλεές τους πεντακάθαρες. Τους τόνισε, ότι αυτές οι μάσες βρεφικών τροφών τύπου νοβάρτις, θα συμβάλουν στην ευεξία του κυβερνητικού σχήματος, διότι ο λαός δεν επιθυμεί να βλέπει μούρες αδυναμίας και στερήσεως, αλλά τροφαντές του εσωτερικού σοσιαλισμού, με οικογενειακό προσανατολισμό.
Συνεβούλευσε δε τους υπαρχηγούς του, να σέβονται Αλέκα και Αλέξη και ενίοτε τον Καρατζαφέρη και να συναλλάσσονται μετ' αυτών και να τους συνεταιρίζονται αζημίως, με τη μεγίστη δυνατή συναίνεση.
Με ευκαιρία τις γιορτές, δώστε μια μούντζα στη γιούνισεφ και στις φιλανθρωπίες με ξένα κόλλυβα που κάνουν οι περιώνυμες Αν μπορείτε να βοηθήσετε αναξιοπαθούντες, να το κάνετε με τον σίγουρο τρόπο, διακριτικά, στους φτωχούς της γειτονιάς σας.
Η Αφρική της πείνας είναι εδώ, δίπλα στο σπίτι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου