Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

444 ΑΓΩΓΕΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΜΗ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΤΩΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΖΕΦΡΙ-ΤΖΟΡΤΖ..........
Ούτε 1... Ούτε 2.... Ούτε 4..... Ίσα με 444 αρχισυνδικαλιστές, μανθάνω ότι έχουν καταθέσει αγωγές, με τις οποίες αποζητούν να απομιζήσουν αποζημιώσεις στο διπλάσιον, λόγω μη ληφθείσας κανονικής άδειας ...ας ...ας ...αχ ...αχ αχ ...ωχωχώχ κι αμάν αμάν!!!!!!
Ευτυχώς, γιατί μέσα και γαμώ την ατυχία μας, τα δικά μας μεροκάματα και οι αναμενόμενες συντάξεις πείνας, μετατρέπονται σε επιδόματα δελτίου γερμανικής κατοχής!!!! Τουλάχιστον, να σωθούν αυτοί που πρέπει, οι εκλεκτοί, που ευκαιρούν και συμμετέχουν στις 18.338 επιτροπές, ως και τις 12.742 Διοικήσεις του Δημόσιου τομέα και λειτουργεί το ρημάδι το κράτος, ειδάλλως θα είχαμε ήδη γνωρίσει τη πτώχευση και ομαδικώς, αφού ατομικώς τη κάνουμε κτήμα μας εκ γενετής πλέον....
Θέλω να σας μαζέψω, μόλις τελειώσετε τις βαρετές εκδηλώσεις για τον αφελή νέο Γρηγορόπουλο και αφού αποκαταστήσω τη μέση και την άκρη μου οσονούπω, για να συσκεφθούμε εμείς τα υπόλοιπα Αχαρνών και περιχώρων, Μουδανιών και επέκεινα, Αρτάκης έως Ψαχνά, ώστε να αποφασίσουμε και να εγκρίνουμε διαδήλωση, πορεία στη Βουλή και στο πρώην Μακεδονίας-Θράκης, με προηγούμενη κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο και στον άγνωστο στρατιώτη. Επίσης μεταξύ των εισηγήσεών μου, έχει παρεισφρήσει πρόταση, περί της συνδρομής μας ημών των αναξίων, και υπέρ της αμοιβής του δικηγορικού σώματος, που θα αναλάβει το ιερό έργο υπεράσπισης της δίκαιης διεκδίκησης του εργατικού κουνήματος. Τώρα αν μεταξύ των νομικών σοφών υπεράσπισης των αιτημάτων αδείας των ηγετών της εργατοϋπαλληλικής τάξης, αν λέω, είναι και κανένας Παναγόπουλος, δεν πειράζει, αρκεί να νικήσουμε και να χορτάσουν ψωμί, κάποιοι εξ ημών, έστω και κορυφαίων. Που θα πάει????? κάποτες θα κουραστούν ή θα σκάσουν απ' το πολύ φαγί, θα κάνουν στη πάντα, μπας και προλάβει να φάει κι ο αποσυρθής Κουτούπης της Οικονομίας του Παπακωνσταντίνου.
Συντρόφισσες και Σύντροφοι...!!!!!
Σας διαβεβαιώνω, ότι έλεγξα την σοβαρά υπόθεση και διαπίστωσα ότι η συνδικαλιστική μας ηγεσία χρειάζεται υπόθετο, διότι πυρετώθηκε από τη πολλή καούρα της για άδεια και διακοπές και ελευθερία. Διαπίστωσα δε παρεπιμπτόντως, επί σκοπώ διαγνώσεως της αληθείας, ότι μετά από σοβαροφανή έρευνά μου, αποδείχθηκε περιτράνως, ότι οι ελεεινοί μας, επί σειράν ετών που χάνονται στα βάθη του χρόνου και της Ασίας, δεν έλαβαν ούτε τη κανονική, ούτε την ακανόνιστη άδεια τους, διότι το αυτό χρονικό διάστημα, βρισκόντουσαν άπαντες σε μακροχρόνια συνδικαλιστική άδεια μετ' αποδοχών!!!!!!!!!!!!
Όθεν και ως εξ επιτούτου, οι σύντροφοι, δικαιούνται να αποζημιωθούν στο διπλάσιο για μια τόσο σοβαρά ....χασούρα.
Σε αντιστάθμισμα της αναδιανομής του Πανελλήνιου και πρώην Εθνικού μας εισοδήματος και προς αποφυγή οικονομικών διαταραχών και βαρυστομαχιάς, έκαναν μικράν υποχώρηση στον Λοβέρδο και στον Παπακωνσταντίνου και θα συμβάλουν στην εξεύρεση διαλύσεως του ασφαλιστικού ζητήματος και προς αποκαθήλωση μισθών και ημερομισθίων, στο ύψος του βάθους των επιδομάτων κοινωνικής αλληλεγγύης των υπολοίπων μας............
Αιωνία μας η μνήμη............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου